Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
illustrator
|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 10:44 pm Заглавие: ПОМОЩ!!! |
|
|
Здравейте!
имам проблем с една корица. знам че не е кой-знае какво, но шефа ми хич не я харесва, а изобщо не разбира и такак като ми го казва ме хвърля в тъч...
не знаех къде другаде да се обърна за помощ, но реших, че Вие поне разбирате от дизайн и ще бъдете конкретни с критиките си...
Благодаря Ви предварително, и много ще се радвам да чуя някакви, всякакви компетентни критики!!!
ето и корицата:
[url] [/url]
не обръщайте внимание на бялото поле долу, то е за баркод _________________ This is me, I’m always the same -
virus in the system, crash the mainframe... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2003 2:36 am Заглавие: |
|
|
"Save as" му давам аз и си го слагам в архива като изключителен пример за ужасна типография, особено задната корица.
Разстоянието м/у думите и редовете ти е ОГРОМНО, не ти ли прави впечатление, че текста прилича на пита швейцарско сирене?
Не се слага табулатор в началото на нов абзац, ако той е отделен от предишния с празен ред, както не се слага и на начален абзац, но ако все пак настояваш -- слагай го като хората.
Като използваш празен ред за "разделител" -- гледай поне да е еднакъв..и въобще...все едно нарочно си го правил да не може да се прочете..
За линииките, човечетата с градиента и всичко останало, което смело наричаш дизайн -- ще ми е за сефте да го кажа някому и честта се пада на теб -- почвай от начало.
И поздрави шефа си за добрия вкус. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2003 9:12 am Заглавие: |
|
|
тези линии особенно така както са пред текста и пред всичко друго направо се набиват в очи и текста става нечетлив бая - поне да бяха "зад" тези правоъгълничавите "неща"
ако човечетата са за издателството /долу в ляво/ то май на мене ми се чини че докторите хич не ще да са към него - така че тъй се получава като реклама на издателството ух
тази сянка бледа под "ГРАНИЦИТЕ" хич не ми е по сърце ...
за текста виж по-горе ...
накрая се оказва че вярно няма да е зле да бъде преработено направо из основи - та успех ...
===============================================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
illustrator
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2003 9:38 am Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви наистина много!
ще се опитам да направя нещо друго, въпреки че в омента не ми идва никаква идея... май прекалено много се вглъбих в тази си идея и сега ще ми е трудно...
И все пак си беше друго да чуя конкретни критики подкрепени с аргументи, а не както шефа ми "тябва да го промениш малко".... е, оказа се, че е прав, но не ми хареса както ми го каза изведнъж след като бях седял цял ден да мъдря някаква идея...
Благодаря още веднъж! _________________ This is me, I’m always the same -
virus in the system, crash the mainframe... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2003 9:54 am Заглавие: |
|
|
цял ден една идея?...мдам... отдели ощя няколко дни де ;)))
а на мене логото с човечетата не ми се връзва - прилича на нахвърляни трупове ;))) малко като в морга ;))
можеш да опиташ да направиш някъф фриз от човечета, ама си поиграй с линиите де тва е като работа с клипарт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|