Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 3:05 pm Заглавие: Kato se e pochnalo :-)))) Head WIP |
|
|
Ade i ot mene edna glawa :-))))
Towa mi e purwata glawa wuw Maya :-)))) Do sega nyamah wreme/prichina da se zanimawam s Organic Modelling wuw bachkaneto. Prawena e sus Poly>SubD's>Poly/Sculpting Tools. Ima oshte MNOGO rabota po neya, towa e za nyakolko chasa. Ne sum polzwal Tutoriali, samo po 3D Studio metodi i intuitsiya :-))))
Chuwastwam se propadnal predatel, obache tryabwa da priznaya, che Mayata e pone edna klasa nad dobroto staro 3D Studio otkum Character/Organic Modelling. Osobeno towa wazhi za Sculpting Tools....
NO, wupreki wsichko, 3DSM will prevail :-))))
A, da. URL-to:
http://zedrone.tripod.com/head_01.htm _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Ne se vizda dobre, ne e li mnogo tamna kartinkata?
A s kakvo se zanimava firmata, v koiato ba4ka6 na Maya?
Ako ne e taina, razbira se... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 6:05 pm Заглавие: |
|
|
eee Drone
dobre si ya pochnal tikvata
ama dve Nurbs sphery da beshe slozil pone tam s 2 shadera za ochi :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2003 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Abe gobre stava....ama do kolkoto mi se vijda bradichkata(ili dolnata ustna) ne mu li e nqkak opynata??? Inache stava super.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Izwinyawayte za zabawyaneto s otgoworite:
4oki, grafichniyat otdel na firmata se zanimawa s reklami i visualizatsii, kwo prawyat drugite ne me walnuwa :-))))
Coldblooded, ami da, opredeleno ima opuwane. Prichinata e, che Orbicularis orbis e pod naprezhenie, zashtoto Zygomaticus major i Zigomaticus minor sa leko iztegleni nagore. S dwe matswaniya na Smooth Brusha wsichko se wrushta wuw neutralno polozhenie -- prosto ne iskah da postwam glawata da stoi kato pukel, i bez towa e bez ochi :-)))) Inache, ako goworime za opunata bradichka, haha, trea da widish moyata kakwa e :-))))
Taya sedmitsa sigurno shte pobachkam oshte po taya tikwa (ima oshte mnogo za oprawyane po litsewata chast), shte i slozha ushi i shte pochna da ya rig-wam. Samo oshte ne sum reshil kosata kak da prawya, ili puk da go ostawya plesho. Ako imam swobodno wreme shte izkaram edna wersiya na toya character kato Roman Centurion, mislya che shte mu pasnat mnogo dobre shlem i gladius. E, i sandali, de :-))))
Cheers, mates! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|