Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
doveinjar

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2010 9:37 am Заглавие: Конкурсите и концепциите |
|
|
Хей, хора, разглеждам си аз форума и ми щукна идеята да видя какви неща са предлагани в конкурсите, прогреса и т.н. но за жалост повечето неща не ми се отварят - линковете не работят, липсват файлове. Ако има някой ентусиаст, който да събере работите в една тема да речем или ги има и иска и има позволението да ги сподели ще е супер. : ) Ще се радвам да видя всички неща от конкурсите. : )))
Предполагам, че ще мога да ударя едно рамо на модовете, ако има нужда при качването и описването на нещата. ^^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2010 2:41 pm Заглавие: |
|
|
аз имам една папка 1.6GB по автори, но спрях да я пълня преди 2-3 години _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doveinjar

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2010 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Хей, хей. : ) Ами на мен ми се иска по принцип целия процес и рабирам, че ще е страшно трудоемко да се направи нещо подобно с оглед на това, че може би не всеки си пази целия прогрес от дадена работа. : ) Бих се задоволил и само с финалната работа разбира се, понеже зная колко ще е трудно и каква мъка ще е. : ) Нека който има, споделя ми се или му се занимава да помогне за каузата да съберем каквото е възможно. Според мен ще е хубаво и поучително тези работи да не се губят с времето. : ) Благодаря за отделеното внимание. ^^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2010 11:31 am Заглавие: |
|
|
толкова много време мина... моите си седят, ама вече не са интересни. Иначе повечето неща се изпозагубиха още преди години за съжаление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|