Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 1:55 pm Заглавие: Истински учител по английски - търся |
|
|
За да изясня какъв учител по английски търся ще обясня ситуацията и търсения ефект:
Говоря английски добре, според повечето хора много по-добре от средния чужденец, работя с англичани, бил съм фотограф половин година в САЩ, 1/4 от Приятелите ми са чужденци, чета основно на английски от години - т.е. нямам проблем да си говоря с хората на произволна тема.
НО усещам нерядко стилови ограничения и странно произношение, искам да мога да се изразявам толкова свободно, колкото и на родния си език... или поне почти толкова свободно. Ходих 10 години на уроци по английски и не намерих добър учител.
Търся някого в София, с който да се срещам веднъж седмично - с добър британски английски (наистина), със стил на изразяване. Ще ми трябва да говорим, да чистим пропуски, да обсъждаме текстовете ми и т.н. . Нямам нужда от някой, който иска да ми налива неща по учебник и да пиша в учебна тетрадка... търси се наистина ерудиран учител.
Ще се радвам, ако някой познава такъв човек и сподели контакти - може на лично съобщение, публично или на verticalshot в gmail.com
Благодаря! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Гадже англичанка му е майката. :P _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 5:03 pm Заглавие: |
|
|
+ любовница също англичанка, за да има база за сравнение и за по-голяма сигурност, че произношенията са правилни :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 5:21 pm Заглавие: |
|
|
После ги запознаваш и упражняваш и нецензурния сленг, който го няма в учебниците :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |