Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 6:30 pm Заглавие: Сайт за freelance проекти |
|
|
Можете ли да ми кажете някой сайт за freelance проекти за графичен дизайн. Аз гледах из нета доста, но не мога да преценя кой са сериозни и къде наистина може да получиш наистина платена поръчка. Гледах имаше някои където бяха на конкурсен принцип и победителя получава плащането, чрез paypal. Някой има ли опит с подобно, нещо ще се радвам, ако някой сподели някаква информация. Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Не съм граф дизайнер , но съм фриленсер , мога да ти дам съвет. Според мен няма само един сайт с изобилие от поръчки пробвай се навсякъде.
Да си фриленсер не е за всеки , обикновенно трябва да работищ много повече . Работя като фриленсер няколко години . Като няма работа обикалям навсякаде и дрънча със доспехите си , докато не ме наеме някой господар )) Това е . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 6:59 pm Заглавие: |
|
|
О да ... Забравих , все пак съм леко и графичен дизайнер, бях някога но много лош и съм ходил на сайтовете в началото тези с дето участваш в аукциона , моите лични впечателия-голямо унижение , малко пари но като за начало и това е супер тренира психиката и калява характера , което е много важно за фриленсер )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2010 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Може би е редно да кажеш коя област от графичния дизайн те интересува и какъв език искаш да четеш. _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chester

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2010 11:28 am Заглавие: |
|
|
Аз бих ти препоръчал http://www.freelancer.com/
Много голяма част от клиентите ми са точно от там. Вече много трудно се пробива, но натрупаш ли няколко review-та нещата си идват на мястото. Е, и естествено много копане трябва в началото за по-малко пари. _________________ RelationshipGames in Facebook |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2010 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за отговорите!
SIMPLI - Ами всичко което е принт ме интересува, иначе за езици говоря английски и френски, предполагам че ако сайта е на руски също горе долу бих се справил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2010 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Всички говорят английски не се притеснявай, трудно ще срещнеш ограничения от към тоя език, ако ще от зимбабве да е.
freelanceswitch
Обикновенно в 99% от случайте се хваща клиент с тъпа поръчка и неясно бъдеще, но като заработиш за няколко такива и ги направиш щастливи :))) Стискаш зъби и при повече късмет те препоръчват на някой техен приятел и от там нататъка си ти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2010 4:33 pm Заглавие: |
|
|
За уеб freelance нещо читаво да препоръчате? |
|
Върнете се в началото |