Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2010 11:34 am Заглавие: |
|
|
Ами софия прес, в Джъмбо цените също са доста изпилени, Метро също е с добри цени _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2010 4:32 pm Заглавие: |
|
|
http://shop.arista-bg.com/catalog/
Намират се на изхода на цариградско към Горубляне - търговски център БОИЛА.
Би трябвало да имат големи количества от всичко (материали и за професионални художници, и за любители и ученици) на доста по-поносими цени от малките магазинчета, все пак е голям магазина и продават и на едро.
Не съм ходил аз лично, от сума време се каня, но цените трябва да са ОК, ако ли не - Метро е наблизо, на малчуганите им е все едно с какво драскат :-)
Иначе като гледам тук цените в слънчоглед и подобните му, последните ми 2 поръчки са от www.dickblick.com - хем ми излизат по-евтино някои от нещата (включая комисионните на фирмата посредник), хем всичко ми идва опаковано като за подарък и в идеално състояние:-)
Редовно имат ликвидации, вчера ми донесоха рамки и машина за рязане на паспарту на цени наполовина от тези на най-тънкия европейски риселър на дадената марка...
Половината ми пастелни и въгленови моливи от Слънчоглед са начупени отвътре и нямат острене, не зная как си транспортират стоките, но...
Пак ходя и дотам от време на време де, но тук в Сф предпочитам Импресия
Вече всичко от Блик, освен масло, разтворители и разни дреболии - водят ги най-добрите в бранша оттатък океана и аз съм мноого доволен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|