Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2010 5:07 pm Заглавие: Фирма или фрийлансер търся - 3д или фотосесии |
|
|
Уважаеми другарчета. Трябва ми ориентация в намирането на подизпълнител, който би могъл да ми свърши следното.
Моделиране или снимане на хора, които ще се използват за "аватари" в софтуер за онлайн игри.
При вариант моделиране (може би по-добрия) не е задължително модела да е супер-дупер хай-поли, но все пак степен на фотореалистичност е желателна. Рендерите (или съответно снимките) трябва да бъдат от високо (над маса), като всеки аватар трябва да го има рендериран/сниман за всяко място около масата.
За по-добра представа ето една картинка от гугъл - http://www.lisisoft.com/imglisi2/1/7/17245-stallion-poker-game.jpg
Моля, ориентирайте ме - има ли тук хора, които биха се навили да правят подобно нещо и какво би ми струвало - примерно 1 аватар в 10 позиции около една маса, със 10 състояния на ръцете (скръстени, държащи нещо, почесва се и т.н.)
Ако някой не желае да пише в темата цени и подробности, спокойно може да ми праща бележки (лични съобщения) :) Може би ще е честно да кажа, че в момента съм в процес на ориентиране и събиране на възможности, така че е възможно на по-късен етап на хората свързали се с мен да им се каже "ми отказахме се", поради една или друга причина. |
|