Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 12:57 pm Заглавие: Whirlpool kitchen contest |
|
|
Това е моето предложение с което участвах в конкурса за модерна hi-tech кухня на Whirlpool: www.whirlpool.bg/contest/app.php
Реших да ги постна чак сега заради предстоящото представянето на проектите събота вечер в склада от екипа на Whirlpool.
PS Благодаря на Spacer-a за бързата реакция и на неговите колеги при решаване на проблема с логина ми! _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Хах, iPhone кухня и air плот :))))))))
готино :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз мога ли да коментирам? :)))
Като цяло - готино.
На мен лично тази лампа не ми харесва. (пиша лампа ма имам предвид полилея. Избягвам думата, че не съм сигурен в правописа :))
Но аз не съм някакъв кой знае какъв естет, така че това си отстава лично мнение.
По рендера:
Бе тия лимони извън купата отделно са лепнати там, така ли? Много черни сенките. Само на средния е ок що годе.
На двата близки е можело да вдигнеш малко всякакъв вид настройки. На АА задължително, на DMC sampler-a може би и refraction depth-a на стъклото.
Отражението на крушките на лампата в хладилника допълнително ли е лепнато? Не съм много сигурен дали би се получил такъв glow в отражение. И като цяло, някакъв transfer mode (ако е лепено допълнително), примерно screen или add, няма да е лошо да има. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Абе лампата е много спорна и до този момемнт аз мноо и се кефя, щото според мен е уж кореспондира с класически форми ама не чак. Аз искам да има класически елемнти, но дте да не се натрапват, както тези в стъклото. За лимоните стана некъв бъг и предстои да се изясни от кво е. фефр/рефл депта е не дълбок за да ренди по-бърдже, щото беше 4800х3600 ако не се лъжа и го спирах поне 5 пъти след 10ч. ренде докато го най- накрая го излъжа да стане с целия този инокс, че гонех и време. Глоу ефекта е естествен и се получава само от Стандартните омнита аз и само за тва ги ползвам да ми правят глоуа.
Така че се прав за всичко _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 8:45 pm Заглавие: |
|
|
Махни Outline-а на лимочетата извън купата че изглеждат като апликирани(на последната картинка) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 10:09 pm Заглавие: |
|
|
прилича да си ги рендил на пасове... така става... в фотощопа има едно дето маха блек матинга автоматично... на места си личи че е трябвало да пуснеш повечко семпли за да стане мазен антиалайсинг на контури и ръбове
ама като се замисля нещо материала на лимоните не е много добре
виж как рефлектва сянката върху тях дето стъпват на плота... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2010 10:34 am Заглавие: |
|
|
А най-добре махни изобщо лимоните и ги замени с отхапани от едната страна ябълки :))) Ще е право в десетката :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2010 10:56 am Заглавие: |
|
|
АА ти ме съсипа с тва предложение с ябълките от къде ви идват такива идеи _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2010 11:11 am Заглавие: |
|
|
щото тва е кухнята на Стив Джобс сигурно.
полилея, антиалайзинга, металните плодове - леле човек, с още малко усилие и усет, нещата щяха да придобият много по-добър вид _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2010 11:16 am Заглавие: |
|
|
Сега като ви гледам коментрите взех да се замислиам че найстина мяза на iPhone дизайн. Майната му кво да направя... _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|