Graphilla.com :: Преглед на тема - intro

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

intro

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Idea

Местожителство: haskovo

МнениеПуснато на: Съб Юли 19, 2003 5:44 pm    Заглавие: intro Отговорете с цитат

Zdravejte , kazvam se Tania,
po princip sam nachinaesht v iliustraciite, taka ili inache reshih che tova ne mi prechi da napravq post za predstavqne. mojete da vidite neshot moe na :
www.daie.deviantart.com
www.toeng.com/?idea
Bih se radvala na kritiki i komentari :)
maj e tova:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kittin

МнениеПуснато на: Съб Юли 19, 2003 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome :)
radvash me! shtom ot skoro se zanimavash, predstaviam si te drugata godina po tova vreme kak shte si se razvila :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
OPREV

МнениеПуснато на: Съб Юли 19, 2003 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Miii
Lipsvat mi anatomiqta, cvetovata gama, kompoziciqta!
Napravi mi vpe4atlenie 4e nikude ne si izpolzvala podhodqshti cvetove !
Mojelo e na mnogo ot rabotite ti da poopravish polojenieto im ako bqha v edna cvetova gama!
Shoto sega sedqt sladnikavi i ki4ozni!
Za licata : ne mi haresvat !
Shti kaja shto : na4i za anatomiq tam nqma mqsto se govori shoto takava nqma NO pak predpolagam 4e biha mi haresali ako imaha nqkakvo sustoqnie ! Kato gi vidish i da ti kazvat neshto da gi razbirash! A v momenta sa edni bezizrazni !
I tei kato gledam si prehvanala dosta ot stila na pokazvanite raboti v deviantart.com
Nishto li4no !Prosto si izkazvam moito li4no mnenie ( za koeto moje i da me namrazish )
I vse pak dobre doshla :)
Върнете се в началото
Idea

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ta zdrasti oprev, mne mislq che shte te namrazq,
prosot ne sam gonila anatomiq i realizym za da gi slagam ,
uchila sam gi, nqmam jelanie da gi izpolzvam,
kompoziciata obiknovenno spored men trqbva da e takva kakvat oti si e vijdash inache moga bez nikakyv problem da ti ostavqm po 2 prysta otstrani:)suho e.
a specialno za cvetovata gama sam syglasna s tebe, do sega sam rabotila samo grafiki /ne sa publikuvani online/i vse oshte vijdam vsichko cherno bqlo i mi adski trudno da mu sloja cvqt, adski...taka che ako pomognesh nqma da ti se razsyrdq:),
dotatychno lica s tablet nqmam narisuvani i published za mnenie, a deviantarts nqmat stil za da prihvana neshto:)
mdam mi dobre zavarili:)
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oprev sta posawetwam zawbudeste da ne dawas mno kompetentno mnenie,gleam 4e imen ma kritikuwas za anatomia.saobraziawaise stoto
w teoite nesta nit cweta ni anatomiata sa na niakwo niwo.KOGATO DEMONSTRIRAS MAXIMUMA SI PRED WSI$KI I WSI$KI KAZAT DA DOBREE> MOZE.do togawa se saobraziawai.IMA SI RED W TAIA RAOTA.
Върнете се в началото
OPREV

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Shtom ne si gonila anatomiqta vij na Kekata licata tam sushto ne e turseno vqrno anatomi4noto no puk vij samo kakvo sustoqnie imat!
A pri teb to4no tova lipsva!
Shoto taka nito sa verno anatomi4no nito imat sustoqnie ! i kvo staa .... ?
Davai oshte
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

keka powtariam saobraziawai se.....
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sory KEKA ZA OPREW STAA SE DUMA, mlades se ti litne kaskata ako ne prestanes s pou4itelnia ton.prwo da ti se mahne zultoto okolo ustata i togawa obiasnia za antomia:))))
Върнете се в началото
OPREV

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hm
4ovek dori i i4noto si mnenie ne moje da izkaje !Sa ti kat me vijdash 4e ne moga nema mi vzemash komentara za seriozen !
Izvinqvam se za vsi4ki moi nekompetentni mneniq !

Dovolni ?
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

li4noto ti mnenie triabwa postoianno da go podkrepis s fakti.i s postingi
ot koga ne si pokazwal nesto.dawai ne se motai
Върнете се в началото
OPREV

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
ot koga ne si pokazwal nesto.dawai ne se motai

Posledniq mi post e bil to4no predi 4 dena !
Ma ae 4e tva predstavqne stana ... govorilnq.
Върнете се в началото
Idea

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vischko e tochno,
shte vidim kakvo shte napravq s licata ,
poglednah tezi na kekata i mislq che shvanah kakvo imate predvid:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети