Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ignored

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 11:06 pm    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

Здрасти.

Не знам колко серизно ще ви прозвучи всичко написано по-долу, но разчитам да ме оцените не по думите, а по представените неща (колкото и малко да са те).

Струва ми се тъпо да казвам, че се занимавам със дизайн, защото това с което фактически се занимавам е photoshop, flash, fireworks, dreamweaver, както и един фед5 от време на време през последните 2-3 години. Нямам особен напредък, но пък и нямам особена подкрепа от професионални лица. С тази цел пускам и този постинг...
Понеже съм изключително непродуктивен мога да представя само 2 неща + инфо: пасивно и от време на време активно участвам в поддръжката на www.avtora.com, ако за вас това е от някакво значение.

homepage
Сив Анов - официален сайт

Ако ме пуснете "В КЛУБА" (!?!?), ще бъда добро момче. Обещавам.
[/url]
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
whiterat

Местожителство: BULGARIA

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 6:56 am    Заглавие: mnenie Отговорете с цитат

Dopada mi dizaina na saitovete.Ima dosta dobri nechta v tiax.Ne sa profesionalist v tazi oblast i veroiatno chte se nameri niakoi sled men da kaje obratnoto. Mislia ,4e si ulu4il xaraktera na saita na Siv Anov.Za drugia neiskam da komentiram. Ne se ot4aivai spraviach se,a razvitieto i napredaka se postiga s rabota i pak rabota!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 10:12 am    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Здравей! На мен най ми хареса твоята лична страница! Май си повече текстописец, а? ;-))) [fftopic]Сега ако кажеш, че слушаш Ник Кейв и Sisters of Mercy...[/offtopic] Оттук нататък имат думата модераторите. Успех:-)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ignored

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 3:11 pm    Заглавие: Re: :-) Отговорете с цитат

borkataboy написа:
Сега ако кажеш, че слушаш Ник Кейв и Sisters of Mercy...
Оттук нататък имат думата модераторите. Успех:-)

Ник Кейв слушам, на систърс ъф мърси не мога да си намеря пълната дискография, но пък замествам успешно с МНОГО EINSTUERZENDE NEUBAUTEN и SIOUXIE :)))

текстовете са между другото. просто в момента само в тази секция има нещо, защото ъплоуда не изисква много време.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети