Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ignored
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2003 11:06 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Здрасти.
Не знам колко серизно ще ви прозвучи всичко написано по-долу, но разчитам да ме оцените не по думите, а по представените неща (колкото и малко да са те).
Струва ми се тъпо да казвам, че се занимавам със дизайн, защото това с което фактически се занимавам е photoshop, flash, fireworks, dreamweaver, както и един фед5 от време на време през последните 2-3 години. Нямам особен напредък, но пък и нямам особена подкрепа от професионални лица. С тази цел пускам и този постинг...
Понеже съм изключително непродуктивен мога да представя само 2 неща + инфо: пасивно и от време на време активно участвам в поддръжката на www.avtora.com, ако за вас това е от някакво значение.
homepage
Сив Анов - официален сайт
Ако ме пуснете "В КЛУБА" (!?!?), ще бъда добро момче. Обещавам.
[/url] _________________ new no new age
advanced ambient music machine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 6:56 am Заглавие: mnenie |
|
|
Dopada mi dizaina na saitovete.Ima dosta dobri nechta v tiax.Ne sa profesionalist v tazi oblast i veroiatno chte se nameri niakoi sled men da kaje obratnoto. Mislia ,4e si ulu4il xaraktera na saita na Siv Anov.Za drugia neiskam da komentiram. Ne se ot4aivai spraviach se,a razvitieto i napredaka se postiga s rabota i pak rabota!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 10:12 am Заглавие: :-) |
|
|
Здравей! На мен най ми хареса твоята лична страница! Май си повече текстописец, а? ;-))) [fftopic]Сега ако кажеш, че слушаш Ник Кейв и Sisters of Mercy...[/offtopic] Оттук нататък имат думата модераторите. Успех:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ignored
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 3:11 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
borkataboy написа: | Сега ако кажеш, че слушаш Ник Кейв и Sisters of Mercy...
Оттук нататък имат думата модераторите. Успех:-) |
Ник Кейв слушам, на систърс ъф мърси не мога да си намеря пълната дискография, но пък замествам успешно с МНОГО EINSTUERZENDE NEUBAUTEN и SIOUXIE :)))
текстовете са между другото. просто в момента само в тази секция има нещо, защото ъплоуда не изисква много време. _________________ new no new age
advanced ambient music machine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|