| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

mi_ro_to

| 

Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 12:44 am    Заглавие: Първи фотографски опити... | 
				     | 

| 

Имам фотоапарат от около месец и до днес само се ядосвах че не снимам, ама досега някак си и хъс нямах..  само разни опити с различни параметри. Та днес  си хванах парцалите и отидох  до един гьол близо до мястото където живея. Толкова снимки досега никога не съм правил :)

Може да се каже че  тва ми е за първи път в живота.. направо не усетих как мина времето и кога ми премръзнаха ръцете зверски, ама  нали съм свикнал да ходя с ръце в джобовете и не съобразих че някой трябва да държи фотоапарата :)

Ето ги, без никакви претенции. Просто ми се ще  да се похваля :)

[url]http://miroslavkocev.com/pics/gradoman/

[/url] _________________ www.miroslavkocev.com | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

Deskov

| 

Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 1:33 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Снимките не са лоши ... мисля, че са на любителско ниво все още. То и мнението ми е като любител, но... :) Като цяло можеш да коригираш контраста и цветовете леко. Продължавай да снимаш, важното е да ти е кеф :)

btw.. web-а ти за сметка на това ми хареса много :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. | 

| 

| 

| 

mi_ro_to

| 

Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 2:16 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Кефа е голям, а нивото е повече от любителско :)

Иначе относно контраста, беше си  малко бозаво и на живо, снимките само съм ги оразмерил с PS , иначе могат и да заприличат на истински. По-скоро има проблем с фокуса не толкова с контраста (поне според мен),  обектива е китов Nikkor 18-55 и май не е много убав... ама за снимките където са лоши, аз съм виновен, не е обектива :))) _________________ www.miroslavkocev.com | 

| 

| 

| 

|