Graphilla.com :: Преглед на тема - Първи фотографски опити...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Първи фотографски опити...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mi_ro_to

МнениеПуснато на: Пет Яну 28, 2011 12:44 am    Заглавие: Първи фотографски опити... Отговорете с цитат

Имам фотоапарат от около месец и до днес само се ядосвах че не снимам, ама досега някак си и хъс нямах.. само разни опити с различни параметри. Та днес си хванах парцалите и отидох до един гьол близо до мястото където живея. Толкова снимки досега никога не съм правил :)
Може да се каже че тва ми е за първи път в живота.. направо не усетих как мина времето и кога ми премръзнаха ръцете зверски, ама нали съм свикнал да ходя с ръце в джобовете и не съобразих че някой трябва да държи фотоапарата :)

Ето ги, без никакви претенции. Просто ми се ще да се похваля :)
[url]http://miroslavkocev.com/pics/gradoman/
[/url]
Deskov

МнениеПуснато на: Пет Яну 28, 2011 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимките не са лоши ... мисля, че са на любителско ниво все още. То и мнението ми е като любител, но... :) Като цяло можеш да коригираш контраста и цветовете леко. Продължавай да снимаш, важното е да ти е кеф :)

btw.. web-а ти за сметка на това ми хареса много :)
mi_ro_to

МнениеПуснато на: Пет Яну 28, 2011 2:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Кефа е голям, а нивото е повече от любителско :)
Иначе относно контраста, беше си малко бозаво и на живо, снимките само съм ги оразмерил с PS , иначе могат и да заприличат на истински. По-скоро има проблем с фокуса не толкова с контраста (поне според мен), обектива е китов Nikkor 18-55 и май не е много убав... ама за снимките където са лоши, аз съм виновен, не е обектива :)))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети