Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ax
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2011 6:17 pm Заглавие: откраднат macbook |
|
|
Здравейте.
Една малко необичайна молба към всички ви. Преди 1 ден ми обраха апартамента и взеха доста неща вкл. и един 13'3 MacBook white.
Тъй като тези машини не са познати много добре от по-голямата част от потребителите все си мисля, че може да изкочи из тези среди.
Молбата ми е, ако някой случайно получи оферта за такъв Mac да пише ЛС. Батерията му е леко подута и mouse pad-a бутона се натиска много лесно (малко е прецакан).
Шанса е малък, но знае ли човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ax
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 12:12 pm Заглавие: |
|
|
малко невероятно, но факт ... mac-a се откри
след като пуснах по разни форуми, че е откраднат и се търси изведнъж с мен се свърза някакъв човек, който се представи за купувач на машината ми (малко вероятно, може би самите крадци са това, никога няма да разбера), че я е купил за 600 лв. от някакъв на улицата и вътре ми намерил името се свръза с мен.
Моята теория е, че са искали да го продадът някъде по форумите ама вече беши писано там и са решили, че няма да могат. Или просто са решили, че информацията е ценна и ще могат да ми искат пари за това, както и стана.
Дано не ви се случва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Полицията не го ли провери тоя купувач? Или го направи, но нямаше резултат...
Много кофти ... дано ги намерят и да ти се върне откраднатото. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 4:27 pm Заглавие: |
|
|
btw... малко хора носят 600лв на улицата в себе си, а не си представям някой да тръгне да тегли за открадната вещ :) супер съмнително е _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ax
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 4:42 pm Заглавие: |
|
|
вече е при мен Mac-a, откупих си го за 600 лв. от тоя |
|
Върнете се в началото |