Graphilla.com :: Преглед на тема - plakat_za kritika

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

plakat_za kritika

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2003 3:57 pm    Заглавие: plakat_za kritika Отговорете с цитат

обещавам да не хапя никого:)
и да не си въртя опашката като видя кокал
и да не лая съседката като минава с шумни найлонови торби към пазара
и.....
абе нататъка сте вие:
кое ви харесва ке не ви ЗАЩО не ви и прочее..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
roje

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2003 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

emi tozi bevel na oxrata hi4 ne se vryzva s ob6tiq vid na postera
i 4erveniq kontur gore vlqvo mai idva v pove4ko
ne mi e qsno i za6to sa potymneni na polovina telefonite?
ina4e izglejda extra hva6ta oko :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2003 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мене идеята за използването за фон на цветовете (1 към 1) от опаковките въобще не ми допада. Ако държиш да са тези , мисля трябва да ги бутнеш малко в по-тъмната или по-светлата гама. Така няма никакъв контраст между фона и продукта. Продукта трябва да се вижда на пръв поглед. Аз лично бих използвал други!
За бевалите няма да казвам нищо!
Формата на долната фаша е доста умело раз4упена... мммдааа, не ми харесва изобщо. За дебелият й червен контур пък...
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2003 1:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мда... има за дялане - наистина фона много активен, не се вижда кое продукт, кое фон... тжа едно , много случайни линии и цветове... отделно шрифтовете са кошмар, ограничи ги малко ... или поне посланието изчисти като надпис, така е ужас... абе почвай го наново ... опрай малко линиите, запази ярките цветове само за продуктите, които рекламираш, другото го потопи.. така само си пречат...
ае ба4кай да видим ...;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2003 9:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

koceto написа:

Формата на долната фаша е доста умело раз4упена... мммдааа, не ми харесва изобщо. За дебелият й червен контур пък...

А бе няколко пъти го чувам това от тебе - значи ми е време да те попитам
какво е "Фаша"
в смисъл че го използваш за две три различни неща...явно не е нещо строго конкретно, или си е твой израз за отделен елемент който не прилича на нищо определено или не знам какво...обясни ми в каква дефиниция се употребява тази дума...че ми стана юбопитно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2003 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Фаша е стар термин в печата
Губят ми се корените му
Но накратко - това е голяма област с еднакъв цвят - често правоъгълна, като това не е задължително
competition

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 1:51 pm    Заглавие: Re: plakat_za kritika Отговорете с цитат

mislia 4e tribva da "razberesh" :) koe e po-vajno da vidim parvo, dali firmta, dali tel-a, dali semkite ili FONA .....be neznam vsi4ko e mnogo cvetno i ednakvo goliamo i tova malko pre4i na vazpriemaneto na po-vajnite i sled tova na vtorostepennite neshta...:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..... шрифта за слогана не се чете, а той е едно от I-ите неща които трябва да се запечатат в подсъзнанието на евентуалния клиент и да го накарат да купува-понякога слогана идентифицира самата марка.... писаните шрифтове (особено тия дето се използват) са адски нечетливи и окото не се задържа много на тях- друго е, ако шрифта е самостоятелен- тогава се допуска известна нечетливост, игра с цветове, или по особено подреждане на думите...
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

........ и забравих да добавя, че аз лично бих наблегнал на думата ПОДАРЪК..... бих я направил с различен цвят или различна големина или и двете заедно..... така в главицата на бедния купувач ще се набие основно тая дума, а кой не иска да получава подаръци..... тогава ще прочете и останалия текст, ше разбере че е прецакан , ама рекламата вече ше си е свършила работата..... :)))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети