Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D with Bryce 5

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D with Bryce 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
OPREV

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2003 8:52 pm    Заглавие: 3D with Bryce 5 Отговорете с цитат

Amiii otdavna ne bqh butal Bryce 5 mojebi ot okolo godina i polovina i etokakvo se polu4i :

Apuk tva tuka sa edni mnogo stari raboti :) Btw edno vreme Bryce 5 mi beshe edinstvenata 3D programa i s neq se mu4eh da pravq razni raboti :) Ami eto nasladete se na mazohizma mi s Modeliraneto na obekti v Bryce 5 :)
Tva na vsi4ki vi predpolagam vi e poznato kakvo e :))) BW maniq :

Takaaa a tuka pak sum se zanimaval s cilindri i kubove :)

Ami tova e obshto vzeto :)Tva e moeto Begginer nivo :) v Bryce 5
Basi trebe go nau4a toz Max ! Imam edna tuhla u doma ama vse nqmam vreme da go u4a :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2003 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eeeeeeeeeee twa e ,gati igra4kata
da ne si bil mrawka w predi6nia si jiwot:)
are sea gi naprawi tezi ne6ta i w korela =)P~
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2003 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хехех Ники, там най-яко стаат.. ма май вече не го слагат RayDream-a в пакета на Corel-a:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Necris

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2003 11:14 pm    Заглавие: Biva ama.. neshto lipsva. Отговорете с цитат

Abe batala dobre ama ... nqma detaili.. ama ti tova sigurno sam go vijdash :) Davai hubavo si pochnal ... ama go dovurshi
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юли 10, 2003 9:10 pm    Заглавие: Re: Biva ama.. neshto lipsva. Отговорете с цитат

Necris написа:
Abe batala dobre ama ... nqma detaili.. ama ti tova sigurno sam go vijdash :) Davai hubavo si pochnal ... ama go dovurshi

W BRYCE!!????!?!?!!!
da!!! ti ME KEFISH!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dazzle

МнениеПуснато на: Нед Юли 13, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

наистина мног отрудно стават там обекти, но пък създава много нереални картини, много нереални цветове.. това е нещо което на мен лично ми допада. може би е просто въпрос на виждане..

на http://dreaminggalaxy.hit.bg/fragments.htm съм сложила някои неща, просто като отговор на темата. готови обекти, редвани под bryce.. на мен ефекта все още ми допада..
Bethoven

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз го харесвах много Bryce-а, ето някой някой нещица правени от мен, ама доста стари, чак ме е срам да ги показвам...

Bethoven

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2003 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети