Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kittin

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 2:06 am Заглавие: az |
|
|
i marley
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 2:08 am Заглавие: |
|
|
qko fanala si mu liniite... ama shtiha kuca... vij samo ka si li4i na kade si dvijila moliva... tfa ne terbva da se vijda.. pak i kak si go dvijila... nqkvo haoti4no.. :]
Be shom si fanala liniite dobre... shtrha sh go opravish lesno _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 2:27 am Заглавие: |
|
|
abe kvi sa tiq gluposti ve?
kyf e toq shtrih deto ne trqa mu sa vijdat liniite ot moliva?:))) ae stia de..
illblood: ako ne znaesh za kvo staa duma, po-dobre nepishi da ne sa obyrkvame tuka pls..
kittin: braos! hubav e .. moje da e po-kontrasten :)) ama i taka e gotin, prilika ima, struktura, malk oo4ite samo - lqvoto mai trqa sa pipne malko .. ama kato cqlo e mn priqtna ;)
welcome home !:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Abe znam che moje da ne mi iskash mnenieto ama sum v sustoqnie da te
phvalq.Bravo i produljavai vse taka! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:02 pm Заглавие: mnenie |
|
|
Neznam za kakvo si go pravila.No tova ,koeto moga da kaja ,4e ako sega se u4ich da risuvach mojech da polu4ich samo pozdravlenia.No predpolagam ,4e ne e taka.Sialoto e mnogo grubo i po-goliamo maistorstvo e da go gledach na jivo i da go narisuvach. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:28 pm Заглавие: |
|
|
iskam da mi kajesh kyde moga da nameria Bob Marley NA JIVO i obeshtavam, che shte go narisuvam ama PERFEKTNO! daje shtriha niama da si lichi...
i da, v momenta se ucha da risuvam.
pravih go, zashtoto vidiah snimkata i si kazah, iskam da go napravia! i sednah edin den i go napravih. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Forum graphilla organizira nov konkurs: "koi 6te napishe po-nerazbiraem komentar na tazikartinka" az i Kekata mojem da sme juri! Abe q se stegnete i pishete ne6to deto da go razbirate...kakvo 6te re4e cqloto e grubo i se iskalo po-golqmo maistorstvo da go gledash najivo?
Ina4e se e polu4ila mnogo priqtna kartinka. Prodyljavai v sy6tiq duh! S pove4e uprajneniq 6te postignesh naistina mnogo! Imash talant. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:55 pm Заглавие: mnenie |
|
|
Ami chtom se u4ich ,az kazax imach pozdravleniata mi!! I chte ti dam savet na parvo vreme da go napravich po finno ,a posle chte ti kaja drugo!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 6:52 pm Заглавие: |
|
|
na men mi haresva kak e stanalo, prilicha si (ne che risuvam dobre)
ma kyde mu e cigarata? :) tka de, kato she e da e :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Haresva mi... Samo e malko bledo...Tva e ot mene.Shtom sega se u4ish dobre e..daje mnogo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 11:25 pm Заглавие: |
|
|
bledichko e shtoto kato go risuvah mislia che polzvah HB moliv ta po-tymno ot tova ne moja da stane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2003 12:02 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | abe kvi sa tiq gluposti ve?
kyf e toq shtrih deto ne trqa mu sa vijdat liniite ot moliva?:))) ae stia de..
illblood: ako ne znaesh za kvo staa duma, po-dobre nepishi da ne sa obyrkvame tuka pls..
kittin: braos! hubav e .. moje da e po-kontrasten :)) ama i taka e gotin, prilika ima, struktura, malk oo4ite samo - lqvoto mai trqa sa pipne malko .. ama kato cqlo e mn priqtna ;)
welcome home !:) |
kakto kajesh Ure da man _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2003 3:43 pm Заглавие: oshte malko da se predstavia |
|
|
osven grafika, eto i iliustracia
btw nadpisa po flagchetata syvsem sluchaino (nai-mnogo podsyznatelno) povtaria dumite na Kekata :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2003 4:39 pm Заглавие: |
|
|
хех:)) дойдохме си на думата - е тва е то :)) браос .. давай в същия дух - илюстрацията му майката дам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2003 9:07 pm Заглавие: |
|
|
daam, madamkata e suuuper! goliama sladurana :)) samo tam liawata chast ot kosata pri okoto malko si ia popretupala, ma ti si go znaesh sigurno :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2003 12:09 am Заглавие: |
|
|
aa r1dler/snaker tva tuka si e predstaviane kakto si mu e reda za Grafiki i Illustracii. To ne che ne lichi de, ama da poiasnia, shtoto predi kazah, che mi e vse taia kyde shte sym :)
PS vidia li Keka, moga :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2003 12:36 am Заглавие: |
|
|
ami niamashe li da e po-dobre sveta da se vyrti v drugata posoka?
ne smiatam, che s po-malka glava shteshe da e po-dobre, v momenta akcenta e v/u glavata, ako beshe malka prosto ochite i ustnite shtiaha da se gubiat i celia cuteness otiva na kino.
kosata i e dostatychno dylga, prosto glavata i e goliama :)
kartinkata e ot reference risuvana i taka sym ia vidiala v momenta.., ne iskam da e po-realistichno s po-normalna glava.
a tvoite risunki posmyrtno ne moga da gi vidia na toia server det si gi kachil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2003 12:42 am Заглавие: |
|
|
ebi mu maikata v poslednata sedmica seki za si4ko se zaqjda s mene... :/ Popitah samo "nqmashe li da e po dobre"... i mojeshe da kajesh samo "NE, taka si mi haresva!"!!!
Pak i ima mnogo drugi na4ini da dadesh akcent na glavata... no tfa si e tvoq tvorba ti si reshavash... nie samo komentirame! _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2003 12:48 am Заглавие: |
|
|
sorry az taka si govoria, ama vse pak ochakvah niakvi komentari ot sorta: kyde e backgrounda, shto si i reznala krakata, mnoo sa i kysi prystite... a ne: kysa i e kosata, shto ne e sys zeleni ochi, shto ne pishe happy birthday otzad, a welcome home.
ima razlika nali?
znam, che ti shte go napravish po-dobre: s normalna glava, normalno tialo, kosa do kolene, vsichko shte e normalno.
interesno shte mi e da vidia!
i tia kartinki sa mi interesni, ako gi kachish na free-hosta primerno shte gi pogledna |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|