Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 5:19 pm Заглавие: Predstavjane na www.evimage.com |
|
|
Towa e mojta stranica,ne e dovarshena funkcionalno no mogat da se razgledat moite neshta tam-stava vapros za 3D animacii i BG (background)ocvetiavane.Imam i neshta dt sam gi potulil i neshta det pravia v momenta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 5:36 pm Заглавие: |
|
|
brei che interesno! :))))) Tiq neshta da ne sa chasti ot filmche....?
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Ha... sa prochetoh i komentarite kym sekciite. Brei kwi raboti praweli horata! :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 6:32 pm Заглавие: |
|
|
само не разбрах всичко това що трябва да е Flash ???
===============================================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 7:42 pm Заглавие: Specialno poqsnenie za Zi ! |
|
|
Imah 2 meseca vreme da se pozanimavam s sas stranicata si,predi beshe na html i poneje obicham raznoobrazieto,reshih da razucha flash.Vav flash-a naj mi haresvat preloaderite vav vsichkite im raznovidnosti.. :). Zanimavam se s web design tolkoz kolkoto da moga da si pokaja neshtata v i-net. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 7:44 pm Заглавие: |
|
|
na men mi haresa tozi animacionen stil... nemashe da se setia che e 3D _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 10:27 pm Заглавие: |
|
|
na mene mnoo mi aresva.... ama s 3D-to sum mnogo neadekvaten, poneje ne sum sedal oshte da go u4a seriozno.Taka 4e vzemi reshenieto mi kato na liubitel....Mnogo e qko. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 10:40 pm Заглавие: |
|
|
"www.sokerov.com - The greatest 3D artist in Bulgaria" _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 10:52 pm Заглавие: |
|
|
razkaji ni nesto poweche za "Studio Hill Ltd., the largest animation studio in Bulgaria."
please ... na men mi e interesno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 12:37 am Заглавие: |
|
|
www.studio-hill.com ,towa e adresa na vaprosnoto studio. Largest e zashtoto imashe naj golemiq i naj dobre platen animacionen film praven v BG.Kadrite v moiti site sa ot "Tim Taler"-produkcia rabotena i v oshte niakolko studia v sveta.Imashe nad 70 choveka postoyanno angajirani,animatori,pochistvachi compositori i t.n.Az se zanimavah s montaj,s 3d animaciq,s compositing,s ocvetiavane na BG-ta s photoshop i rabota s BETACAM SP.
V momenta v STUDIO HILL niama proekt,ochakva se podnoviavane na dogowori(kakto e pochti navsiakade v bransha). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 8:19 am Заглавие: |
|
|
chudesa naprawo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 11:10 am Заглавие: Re: Specialno poqsnenie za Zi ! |
|
|
TurboAnimator написа: | Imah 2 meseca vreme da se pozanimavam s sas stranicata si,predi beshe na html i poneje obicham raznoobrazieto,reshih da razucha flash.Vav flash-a naj mi haresvat preloaderite vav vsichkite im raznovidnosti.. :). Zanimavam se s web design tolkoz kolkoto da moga da si pokaja neshtata v i-net. |
Pich, web saita ti nikoi ne go komentira. direktoriq s kartinki da beshe postnal e wse taq. I gospodin zi da zeme da se zamisli po wyprosa!
sa za kartinkite i filmchetata deto si postnal. Kakto weche kazah - interesno!
Shte se radwam (predpolagam nqma da sam edinstwen), da wizhdam oshte takiwa raboti ot tebe.
Sa, po princip ima neshta deto mogat da stanat i po-dobre pri towa bez mnogo usiliq. Primerno wsqkakwite widowe pushilki. Zabelqzal sam che po raznite manga animacii, mnogo dobre se sprawqt horata. Dim, obache s 2-3 cwqta s rezki konturi i bez prozrachnosti. Ne znam kakyw ti e rendera, ama probwai go nqkak. I az po-kysno shte go probwam. I shti kazha po-konkretno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Spacer,imash v predvid After Burn - toon shader.Triabvashe da napravia neshtata v kusi srokove i niamah vreme da testvam i razuchavam AftBurn-a.Pushacite sa praveni s ProOptics suite.V 3DS Max toon istoriite sa s Ilustrate 5.2.Compositinga s DFusion. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|