Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2011 4:54 pm Заглавие: Япония |
|
|
_________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пет Мар 18, 2011 2:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
AndonastY
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2011 5:41 pm Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
P E T R O V mnmlst
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2011 10:07 pm Заглавие: |
|
|
ok _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
ValBo
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
|
Върнете се в началото |
|
|
exile
Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
|
_sasho
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 11:12 am Заглавие: |
|
|
Съболезнования на японците.
ValBo написа: | не е дизайн, но ще поуспокои хората малко поне |
От проченето въобще не се чувствам успокоен. Може би няма да се случи сега, но фактите са доста обезпокоителни.
Първо АЕЦ Фукушима била построена за макс земетресение 8,2 пък то беше 9. Хората не можели да го предвидят.
Второ цунамито заляло дизеловите реактори, защото хората не можели да го предвидят.
Трето акумулаторите, които били предназначени за да подсигурят евентуалното изключване свършили, защото явно не било предвидено.
Пък става дума за японци, които са синоним на дисциплина, организираност и техническа мисъл.
Само в Европа има близо 130 работещи АЕЦ и към 40 закрити. Не всички са толкова напред като японците, а явно непредвидими работи стават ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:24 pm Заглавие: ! |
|
|
@bembeni:
Благодарности на всички, успели да наплашат безстрашната ми майка дотам, че да ми звъни разплакана в три през нощта.
Нямате ли си работа, хора? |
|
Върнете се в началото |
|
|
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:28 pm Заглавие: ! |
|
|
Ирен Ямами:
Това за което ще ви пиша няма пряко отношение към дейността на Седянка, но касае всички вас като хора и личности.
Благодаря на всички ви за съчувствието и хубавите писма които получавам стотици на ден.
Оказа се,обаче,че не всички хора са наистина хора.
Вчера получих е-майл от човек,не от групата слава Богу,човек за чието съществуване бях забравила,но който напомни за присъствието си типично в негов стил. За мен е странно,че има хора,които са в състояние да изпитват вътрешно задоволство и удовлетворение от ситуацията тук,даже пожелават да стане още по-зле. Това са хора-вампири които хранят жалкото си его със страданията на хилядите в тежко положение и за съжаление дишат същия въздух със всички нас.
Пиша ви всичко това по две прични - да се пазите от хора-вампири доколкото ви е възможно и да си имате винаги едно на ум за ползата и вредата от ФБ.
Целувам ви всички. Ирен |
|
Върнете се в началото |
|
|
ValBo
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:31 pm Заглавие: |
|
|
РГ
Ти да не си в Япония вече?!
Сашо, не искам да те плаша, но ако нас ни тресне подобно земересение, с твоето местожителство, най-малкият ти проблем ще е дали ще гръмне АЕЦ-а
По скоро ще се чудиш какво да правиш с отровните изпарения от химическите заводи в Девня, както и тези от пожара в ТЕЦ Варна.
Аз лично смятам атомната енергия за бъдещето, докато не измислят нещо по добро.
Всичките други алтренативи са вятър и мъгла. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Тук може да следите NHK на живо: http://www.ustream.tv/channel/nhk-world-tv _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
|
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
|
nicky genov
|
|
Върнете се в началото |
|
|
vrabchev
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Аз затова бях отправил един призив за редуциране на черните новини в медиите, естествено до колкото е възможно, но той не пожъна особен успех, а от медиите получих отговор, че хората се интересували само от чуждото нещастие и няма как една медия да съществува, ако новинарската и емисия не е запълнена 80-90% с чуждото нещастие. Гадно ще е да го кажа, но явно в момента някои "Служители на месеца" жънат с пълна сила. Лошото е че хората не само искат да има такива новини, а и до колкото е възможно ситуацията да се влоши, за да има повече зрещита, след като хляб няма. Доукрасяват се събития, измислят се истории само и само да ни се обърне внимание, без значение какво може да причини това на хората за които проблема е сериозен.
Това е жестока трагедия и мисля че проблема е достатъчно голям за да бъде доукрасяван. Дано се размине с въможно най-малко усложнения. И съм сигурен, че японците са предвидили по-добра защита от... Китай например.. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
HEA
|
|
Върнете се в началото |
|
|
LoveHate ta tatau
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Идеята на тази тема НЕ е да ляляте и да се оплаквате... за това има достатъчно други теми и достатъчно други форуми.
Идеята на тази тема е да се замислите за това което изгубихме в безкрайното ляляне и оплакване. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Сря Мар 16, 2011 1:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
HEA
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Хората помагат, кой както може.
Намирам идеята за много добра и благородна:http://wkstudio.bigcartel.com/product/help-japan
Дам, сега някой ще каже че това е чиста проба ПР.. и дори да е така..
важното е че някой все пак прави нещо наместо да наблюдава само.
---
Нашият Петър Тасев (fan4battle) нали е в Япония?
Някой връзка с него има ли?
--- _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
|
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 1:53 pm Заглавие: ! |
|
|
Да беше я заключил! |
|
Върнете се в началото |
|
|
TETRAGRAMATON
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Мани, аз имам един приятел, Японец, с който бяхме се виждали две седмици преди това да се случи, даже бяхме се отбили във вкъщи тъй като жената имаше парти за рожденият и ден, и планувахме къде да бръмчим из Япония... и ми показваше къде точно живеят в момента жена му и двете му деца(много близко до токйио, някакъв компелкс който е построен на мястото на морето)..... и след това му звънях да вида как са нещата със семейството му, но явно той е отлетял веднага тъй като телефона му не отговаряше.... само се моля и надявам да не се е случило най лошото с семейството му.... не знам дали всички Японци са като него, но ако са, това е сигурно последната нация която заслужава да я сполети подоно нещо. _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
|
Morty
|
|
Върнете се в началото |
|
|
ValBo
|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 8:36 pm Заглавие: |
|
|
Сега вече съм сигурен, че няма да ги стигнем японците _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
|
|