Graphilla.com :: Преглед на тема - hotel

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

hotel

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mar

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:33 pm    Заглавие: hotel Отговорете с цитат

mi, az si pochnah taka:

obache se okaza, che iskat poooooo-goliaaaaaaam hotelut i stana tova:

posle se okaza, che iskali da e neshto, abe ne sushoto, ama pochti 99% kato niakakuv si PalmsHotel v Las Vegas i mi pratiha
dizain na drug covek, koito triabvalo da zalepia kum moiata gorna chast... i stana eto tova:

mmmmmm..., az li neshto ne sum v red ili tova naistina e podhodiashtiat design...?!!?!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

izvinyavai, mar, nishto lichno... no naistina mechtaya za denya, kogato poveche nyama da ima takuv tip sites.
silno se nadyavam osnovnata vina da e na klientite... obache kakto mngokratno e komentirano tuk - ako moje, ne ostavyai klienta da ti pravi designa...
osobeno kategorichen mislya tryabva da e chovek, kogato otkazva da kopira chujdi neshta
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

osven tova, ako si tam... v kazanluk, vzemi go snimai tozi hotel... snimkata e bezobrazna
fox

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

samo menutata mi haresvat na 1 i 2 zashtoto sa semplichki
kolaja gore e gadnichak
logoto na tozi tamno cherven cviat se gubi
logoto ot v.1 e po-dobro spored men
za snimkite v saita niama da komentiram
ne e nujno
uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mar

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachiii, toi, drugiat chovek e zapoznat :)...
vsushnost dvama rabotim po edin sait - razlichni varianti i nakraia se okazva, che triabva da si suchetaem suvsem razlichnite idei v edno... aide da ne kazvam kakvo...
a za snimkite - no comment, za sujalenie ne moga sega da bia put do Kaznalak spetz. , za da snimam hotela, te mi gi pratiha tia snimki ... i si gi haresvat!...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети