Graphilla.com :: Преглед на тема - Машинка за гравиране

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Машинка за гравиране

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hristov2256

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2011 11:13 am    Заглавие: Машинка за гравиране Отговорете с цитат

Добро утро! :)

Питам от името на една приятелка, която ме помоли да попитам вместо нея: От къде може да си закупи "машинка", по-мъничка, не за големи проекти/цели, с която да може да си гравира разни неща върху овални пластинки, с цел да ги лепи после на продуктите си?
Нещо евтино, което също би могло да свърши работа.

Благодаря предварително,
Кала
mucho

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2011 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам дали говорим за едно и също нещо, но аз ползвам едно дремелче марка Budget, купено от Практикер за 60-ина лева, в готино метално куфарче, в комплекта има и гъвкав вал, който е много удобен точно за подобни неща има и разни "накрайници" (не знам как им се вика), не са от най качествените, но вършат работа. Пак в Практикер има и по-скъп, който си е баш марка Dremel, както и аксесоари на тази марка, но според мен не получаваш повече от тях срещу повечето пари. Подобни евтини дремели има и в Метро и в Бриколаж, като в последния магазин се продава и евтин джингитайски комплект с повечко аксесоари за дремел - беше нещо от сорта на 18 кинта в една утепана дървена кутийка. Пак там има и разни бордчета с най-различна форма уж с диамантено покритие и пак китайски и пак евтини.

Друг е въпроса дали няма да се окаже, че просто е по-добре да се иде в някоя фирма с лазерно гравиране и да се поръчат - не знам какъв е случая на познатата ти.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2011 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, ако не държи да са ръчно гравирани, по-добре ще бъде да се гравират на лазер - спестяваш сумати време, а цените вече не са никак сериозни. Дори може върху самите обекти да ги направят.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hristov2256

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2011 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз й предложих това с лазера, но мисля, че държи на ръчно гравиране.

Окей, благодаря, ще мина да погледна през Практикер, имам път на там без това.
Ако някой се сети за още нещо - да свирка :))

Приятен ден и благодаря отново!
ScriptKiddy

Местожителство: London, UK

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2011 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи, гледах такава за около 30-тина лева в Баумакс. Имаше си приставки (малки дискчета и прочие).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети