Graphilla.com :: Преглед на тема - site-che

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

site-che

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kittin

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 1:30 pm    Заглавие: site-che Отговорете с цитат

napravih si malko site-che tazi nosht, za da poopravia malko hausa s hostvaneto na kartinkite mi (dosega biaha na 3 razlichnni mesta).
Celta beshe da ne e pretrupan (to mai vinagi mi e tova celta), ima oshte promeni da se praviat, kartinkite da se otvariat v otdelen prozorec, a ne tolkova lame kakto e sega, etc.
V opera i mozilla ne raboti dobre.

http://boriana.free-host.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
OPREV

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hehe :))
mnogo sladurski toq sait :)
Mene mi haresva :)
BRAVO !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2003 4:56 pm    Заглавие: ;-))) Отговорете с цитат

Верно-много приятни "baby" colors! Напоследък много ме кефят такива пастелни цветове! Само-линийките за background ми идват мъъъничко в повече;-) Успех в upload-нето на stories, Juana:-)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети