Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 3:28 pm Заглавие: PVC фолио |
|
|
Ако някой знае къде може да се намери PVC фолио за лазерен принтер, сребристо на цвят формат А4. В града няма никъде, и в нета проверих - нищо не излиза. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 3:40 pm Заглавие: |
|
|
хем PVC, хем за лазерен принтер със сигурност няма да намериш... ако е за лазерен принтер, само хартиено. поливинилхлоридът ще се стопи в печката на лазерния принтер със 100% гаранция, щото тя (печката) затова е направена - да топи пластмаса (ако се замислиш тонерът какво е...)
тъй че на PVC - сито, вече на доста места има печатащи плотери (колегите да кажат, аз съм забравил вече), а в лазерния принтер дори хартиено фолио не слагай без крайна необходимост, че ремонтите са хмммммм, скъпички _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Ами може и да не е PVC, но сме ползвали подобно, гланцирано е и на пръв поглед имитира PVC-то. Но естествено не е като това за режещите плотери, а доста по-тънко. А не ми е останала и една бройка да видя производителя. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 5:02 pm Заглавие: |
|
|
нямам идея, отдавна не се занимавам с това, та някой друг ако има по-пресни спомени, да се обади... то бездруго за сливен и региона нищо смислено не мога да ти кажа... :/ _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|