Graphilla.com :: Преглед на тема - Здрасти и от мен !

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здрасти и от мен !

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pathetic13

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Май 03, 2011 11:02 pm    Заглавие: Здрасти и от мен ! Отговорете с цитат

Здрасти , казвам се Станислав , но може да ми викате Стас . ;)
От Пловдив съм ... Регнах се с надежда да покажа малко арт и да ми дадете съвети и критики и малко помощ...
А и тази година завършвам даскало (обикновенно СОУ) и много искам в бъдеще да се занимавам с дигитално изкуство... Тъй като от скоро се хванах сериозно с Таблета и се зарибих -яко , бих искал обучението ми да е свързано с дигиталното рисуване , а ина4е се увличам и с графика... Мисля да кандидатствам в НХА с графика , тъй като в България няма училища със специалност в дигиталното рисуване или Game-art... ( или поне аз незнам)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pathetic13

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2011 3:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ето тук имам някои рисунки - http://www.pathetic13.deviantart.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pathetic13

МнениеПуснато на: Пет Май 06, 2011 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети