Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Archer

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 2:07 pm Заглавие: Типажи wip |
|
|
Привет,
реших да пусна нещата ми и тук - повече feedback никога не е излишен :)
Отдавна не съм поствал тук за това толкова много картинки наспамих в 1 пост.. Надявам се картинките не са прекалено големи :)
Модела в малко ранен етап
И този уикенд успях да го пооправя и да почна да го текстурирам, разучавам и bpr-а най-вероятно в бръша ще го рендвам накрая.
един бухал, който също иска още доста работа, ще му скълптна една по подходяща луна, тази е само за композиция
И още фауна. Бърз скълпт :)
 _________________ www.vlknff.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 3:48 pm Заглавие: |
|
|
последната дживотинка най-ме кефи, относно първата работа - нещо има, което не ми допада, например в краката си вкарал много повече детайл а там къде трябва да е най-много примерно на гърбицата сякаш стой блърнат и груб ( може би "трола" защото е зелен и вниманието ми отива направо там и това нещо ми се набива на очи ) най-силната част в модела е лицето на бивола(може и да греша, че е бивол), много добре разработена пластично и текстурката е бомба там, дразни ме шапката на тролека с тея назъбени неща по нея, може би на самия тролчек му липсва малко повече цвят или с други думи тук таме да промениш цвета с лек нюанс, защото сега стой еднакъв навсякъде... може да не ти е стигнало времето и т.н. но като цяло мисля, че модела може да го вдигнеш още едно ниво на горе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 3:56 pm Заглавие: |
|
|
коментар за рендера е излишен , просто не се занимавай с тоя безмислен рендер BPR на zbrush , по-скоро ако ти е интересно разучи best rendera тои е мн по -добър засега . можеби в следващия релиз на програмтата ще оправят BPR-a но засега е мн зле
(лично мнение )
иначе модела на билова е суепр _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 6:24 pm Заглавие: |
|
|
да с с рендера изглежда кофти иначе е яко |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archer

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2011 1:37 pm Заглавие: |
|
|
@Christian, доста добре навърза нещата. Кравата я почнах като speed и направих главата и ме изкефи и после продължих с тяло за това има разлика в как е разработена главата и тялото, стигнах subdivision-а който лаптопа ми позволява и не мога да продължа с детайла на места където нямам достатъчно полигони ( гърбицата) за това стои блърната.. прав си. Гоблина не съм го цъкал много много, само е позиран и текстурата е доста basic. те първа ще го разцъквам.
@Alfred, мерси за съвета май наистина bpr не е мн читав..
Ето още един типаж :)
 _________________ www.vlknff.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2011 8:24 pm Заглавие: |
|
|