Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2003 9:41 pm Заглавие: DATABASE Predlojenie |
|
|
wseki pone wednuj si go e pomislql "a be 6to ne naprawim sekcia s tutorials" dokato nakraq towa se4 kaza i naglas w saotweten topic
Zna4i eto kakwo predlagam az
Da ima nowa sekcia DATABSE s podsekcii w neq
"tutorials"
"photo galleries"
"fonts and logos"
"problemni waprosi"
eto kak gi wijdam ne6tata
da se zapo4ne edno takowa ne6to bi bilo mnogo usilia wreme koeto nikoi ot nas nqma i nqervi, koito sa samnitelno na priwar6wane za ad ima MOD za takowa ne6to koito da si igraika da otsqwa wseki post i edwa li ne moeto predlkojenie 6te mqza na "a be q si uweli4ete foruma s o6te 30% 6tot mre e zasurbqlo i taka mi e kef widite li"
Nqma ad e lo6o oba4e da ima OTDELNA 4ast waw tozi forum w koqto da ne se smeswa ednoto s drugoto.
Primerno - wliza gospodin X i ne znae za kwo stawa re4 tuk. I po4wa da postwa ne6ta, koito draznqt drugite ili razwodnqwat foruma ili w edin moment ne poema w iskanata ot mr X posoka amai stawa edno prazno 4atene a NA NEGO mnogo mu se iska da razbere twa ili onowa.
Sawsem obqsnimo - poneje celite na tozi forum sa malko po-drugi - mu se kazwa "wij sea tuka ne e u4ili6te za dizaineri tuka wi4ki sme hora - rabote6ti a za twoite interesi ima knijki"
AKO oba4e se naprawi nqkakwa baza danni koqto da ne se sliwa s drugata 4ast ot foruma mr X otiwa watre i tarsi...primerni 6riftowe..primerno kaka da naprawq twa i t.n. i ako ne go nameri pita wa "problemni waprosi"
saotwetno linkowete waw drugite tri podforuma se dawat ot slu4ainite useri koeto 100% predpolaga nali4ie na balasta nujna ot za4istwane
Naj estestweniat na4in e ako userite ne hareswat postnatoto predlojenie da glasuwat to da se razkara
Primerno:
"poso4enia sait za towa ka da si narawim Gorq6ti Bukwi waw Fotoshop e neprofesionalno naprawen poradi koeto nqma da e udoben - ne war6i rabota - na4i pada w kanala"
Towa pone wsi4ki go mojem
Ne6to kato ne e hubawo kazwame si go i kato se widi 4e ne stawa - ne stawa
Nqma obideni ot towa 4e "ti sea 6to mi plue6 awtorskia work - ne sam li kaduren a?"
Nqma pretenci ot tipa na "iskam prawa za edi koi si forum za ad pi6a watre 6tot iskam ad kaja na sweta 4e twa e shit puk towa e cool"
Wsi4ko e prosto edna biblioteka koiato se za4istwa ako ne6to ne war6i rabota.
6TE E s pati po-udobno i li6eno ot li4na (nedo)ocenka
Mqsto bez specialni prawa(for inner users only)
Ne iskam da stawam mod primerno na taskowa ne6to dori i ad imah ka4estwata i wremeyto za towa
wseki den nqkoi otkriwa nqkakuw metod ili asit s tehni4esko i dizainersko re6enie i iska da go spodeli na drugite no maksimuma koito moje da postigne e da kaje na priatelite si ot ICQ
Taka bi moglo da se obqwqt primerno fotogalerii sas stotici GOLEMI po razmer i podhodq6ti do izwestna stepen za print fotografii ot koito wseki user se interesuwa
ili pajk ad kaje "wijte sea tuk edna baza danni s logotipi"
Poneje az wijdam otwreme nawreme biser4eta "skii toq sait skii onq sait"
oba4e trebe ad se porowq zdrawata wa temite za ad popadna i to slu4aino na nqkoe takowa otkrowenie
Werno e i drugo
Ako se obqwi takowa "swobodno proastramstwo" barzo 6te se napalni sas absolutno nenujni linkowe
poradi koeto za we4e sazdadenite temi gi ima i saotwetnite Modowe(evala 4e im se zanimawa waob6te s taq rabota tuka makar powe4eto ne6ta koito qwno se wijdat e kogato DElnat nqkogo ili kogato premestqt tema, no qwno za tolkowa im ostawa vreme pri wi4kata taq rabota)
No ako se postawqt KONKRETNI prawila za postwane w bazata danni barzo 6te zapo4nat "da okapwat" nenujnite linkowe"
towa e koeto imah da kazwam
Nadqwam se na polojitelna reakcia i na DEISTVIE
poradi tazi pri4ina i naprawi "SLADKITE NE6TA WJIWOTA"
-Topic koito 6te gledam da ne pada "otzadze" ami ad si go updeitwam wednaga 6tom popadne porednata izdanka w efira izpod prust4etata mi da q napi6a
Naprimer mnogo mi se iska da ima sekcia "Koncepcii' kudeto wseki koito se seti za ne6to koeto mu zwu4i hubawo kato ideq za reklama / vizia za izobrazqwane da q pokaje - da spodeli kakwo se e setil 4e si paswa
Primerno dneska widqh na ulicata edin "izkormen" matrak 4estno hora naprawo mi doide muzata!!!
Towa ne6to gledano pod opredelen ugul(matraka be6e podprqn na stena) prili4a6e stra6no mnogo na mobilen telefon - skasanoto mqsto bie6e stra6no na kwadrat i w saotno6bnie s telefona be6e to4no kato za wiso4ina na ekran...oswen towa ot endnata strana be6e leko wirnat i napodobqwa6e antena ...i kato go widqh towa ot saotwetnia ugul si pomisli "i asega ostana otdolu da pi6w << iskate li da smenite staria si GSM s now?>>"
i poneje edva li 6te naprawq takawa reklama nqkoga ZA6TO da ne q sopdelq s drugite - toku wij nq nakogo mu haresa i dorazwie(mnogo dobre znaete kakwo e copyleft - az sum warl fen na towa)
SHAREWARE ili SHAREWEAR vie si izberete:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2003 11:07 pm Заглавие: |
|
|
с умисъл ли си писал на много места "ад" вместо "да"?
какъв е подтекста?
идеята, не знам, не е моя работа, няма да я коментирам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2003 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Абе ние сме го измислили какво трябва да има, сега остава само да намерим време да го направим.
Чакайте търпеливо за сега.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2003 5:20 pm Заглавие: |
|
|
kato pi6a ponqkoga barazam - "ad", "da" kakto dode
morgoth - 4akame :) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|