Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2011 4:14 pm Заглавие: Лаптоп за рисуване ? |
|
|
Имам намерения тази есен да замина извън Бг за около 6 месеца. Фриленсер съм , рисувам това онова на компютара , та идеята ми е че не ми се мъкне монитор и комп, имаме семейно още 2 лаптопа но те не стават за рисуване, е единия горе долу става но той е на жена ми .
Има ли някой идея какъв лаптоп би ми свършил работа , като се има изпредвид че не съм шейх а обиновен и скромен трудяга , тоест някакъв компормис цена-качество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Май 13, 2011 7:05 pm Заглавие: :-) |
|
|
Понеже населението, чието нормално състояние е сън, е в нормалното си състояние...
Хвърли едно око - Уики имаше такава тема тук.
Мисля, че и други бяха отваряли подобна тема!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 9:33 am Заглавие: |
|
|
RG® Моя грешка прегледах набързо този раздел и не ползвах търсачката , сега се поправих .
ivorio Малък монитор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 2:19 pm Заглавие: |
|
|
Стига с тия НР-та - мног проблеми с тях - масово им се скапват видеокартите, при мен даже в момента виси един - цяло дъно трябва се сменя заради тъпите им видео решения _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 3:23 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Понеже населението, чието нормално състояние е сън, е в нормалното си състояние...
Хвърли едно око - Уики имаше такава тема тук.
Мисля, че и други бяха отваряли подобна тема!
:-) |
ма и ти малко спиш, нал се сещаш тема отпреди 6 м. - 1 година колко е актуална в момента? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 3:29 pm Заглавие: |
|
|
А това фуджицо, за рисуване става ли? Смисъл има ли прешър чувствителност? Че не е засегната темата из спецификацията _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Най вече ме интересува ъгала на виждане, и що годе комфортна работа при по силна слънчева светлина, тоест антирефлекси др подобни . Това фуджицо освен всичко друго има един плюс това с въртенето на монитора , допада много като идея и май ще търся тази опция в лаптопа който ми трябва.
Иначе на първо копане ето тука хората от лаптоп бг са направли статия по въпроса и модели подбрали
http://news.laptop.bg/статии/лаптопи-за-уеб-разработка-и-графичен-д/
, но интерестно е да се чуе някой с реален опит, някой д художник или дизайнер бачкал на лаптоп по продължително време и изводите , препоръки и тд. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Май 17, 2011 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Стига с тия НР-та - мног проблеми с тях - масово им се скапват видеокартите, при мен даже в момента виси един - цяло дъно трябва се сменя заради тъпите им видео решения |
Масово или в твоя случай? :) Аз съм с HP 4710s предната серия на този който преложих и съм доволен. Втора година си бачка без проблем, а не го и пазя много много. Сестрата и тя има същия и тя за сега нама проблеми. Най му се кефя, че е с матов дисплей, а трудно се намират такива :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2011 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Благодарско =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 12:05 am Заглавие: |
|
|
Deskov - аз съм с Dell Precision трета година и знам защо ... покрай мен има поне 10 човека с Дел и засега - 4-5 години са безпроблемни, а НР-та поне 5 са били при мен за ремонт с гръмнали видеокарти/дъна - масово имат проблеми с охлаждането - може да провериш в гугъл как стоят нещата ... имах щастието да работя това известно време, най-зле от по-сериозните марки са НР, после Тошиба, Сони...
Аз лично препоръчвам Дел - най-добре откъм цена/качество и поддръжка с резервни части и драйвери. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 11:53 am Заглавие: |
|
|
Малки са тези таблетки , струва ми се и че не са за по продължителна работа , не е ясно как реагира химикала , на клипчетата в ютуб имам чувство че закъснява реакцията на таблета при рисуване а това може да превърне работатата в ад , ако и нагреее отдолу под ръката .... и тд това по скоро за нещо като скицник из пътя , нещо допълнително а не да го ползваш 8-11 часа за рисуване на някакъв комерс арт печатен или уеб .
Трябва си монитор поне 17 ка и да не лъже много (просто казано) компромис ще да е но да не е голям да е допустим , в момента работя на широкоформатен ейзо и ще ми е трудно преместването на лаптоп но поне разликата да не е шокираща )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 12:39 am Заглавие: |
|
|
Аз 7-11 часа на нещо по-малко от 20" - забрави _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|