Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ogi_dws

МнениеПуснато на: Нед Юли 24, 2011 3:12 pm    Заглавие: Здравейте Отговорете с цитат

Казвам се Огнян Иванов по професия съм художник, но основно се занимавам с цифрови манипулации главно на 2D графики и с изработване и проектиране на софтуер за графични обработки.
Знам че ще прозвучи като само-реклама за което се извинявам, но бих искал да ви представя уеб сайтът на най - новият проект който разработвам - програма за генериране на безшевни текстури:

http://dws-slice.com/

Дизайнът, както и всички графики и изображения в сайтът са създадени от мен. Реших да се регистрирам в Графила по препоръка на мои приятели художници. Знам, че тук утвърдените членове са кадърни и сериозни автори които биха могли да ми дадат ценна информация и критика относно програмата ми за генериране на текстури. Надявам се че ще проявите интерес и ще ми дадете мнението си за това дали моят продукт би ви свършил работа. Благодаря ви.
Rusen

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 28, 2011 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

здравей, много ми хареса програмата, която си направил.
.....може би, ще е добре да пуснеш линк и във форуми за 3D, например 3dbg.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ogi_dws

МнениеПуснато на: Чет Юли 28, 2011 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Русене, първо да ти благодаря за регистрацията в сайта ни, много се радвам че програмата ти е харесала. Сайтът ни е онлайн от съвсем скоро така че има още много неща които да подобрим както по него така и по 'Slice'. В момента главно събираме средства за реклама, мерси за предоставения линк ще пробваме и там.
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2011 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз, без да съм се задълбочавал много, прегледах набързо няколко туториала от сайта и ми се струва похвално начинание. Подобни малки програмки са в състояние да облекчат живота доста. Дано да го сметнат за полезно и да го ползват хората. Аз лично ти желая успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2011 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разцъках я около 20-30 мин. и макар че никога не съм харесвал подобен вид софтуер има хляб в тази програмка.Успях с начинанието! :)

Btw от Get Free Slice Now не се тегли Trial версията.Аз загрях чак след като попълних някакви неща.Сигурно пише някъде ама кой да чете. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ogi_dws

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2011 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:

Btw от Get Free Slice Now не се тегли Trial версията.Аз загрях чак след като попълних някакви неща.Сигурно пише някъде ама кой да чете. :)

Get Free Slice е формуляр който след като попълните имате шанс да спечелите безплатен лиценз(активационен ключ) за програмата - условията според които избираме кой да получи безплатно копие са описани в Get Free Slice секцията:
http://dws-slice.com/get-free-slice.html

Благодаря ви за проявения интерес радвам се че програмата ви е харесала.

BTW понеже постъпиха някои доста странни заявки за безплатен лиценз ще помоля всички които попълват формуляра първо да го прочетат много внимателно.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети