Graphilla.com :: Преглед на тема - "Look into the future" - статия от 3D World бр. 32

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Look into the future" - статия от 3D World бр. 32

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 24, 2003 5:10 pm    Заглавие: "Look into the future" - статия от 3D World бр. 32 Отговорете с цитат

ами, ето, който се интересува:

http://nixon.dir.bg/3Dworld_look_into_the_future.pdf

малко е старо това, брой 32 е от Декември, но в статията има много неща, които не са остарели като инфо.

Интересно ми е дали ще се чете това, защото мога да качвам и други такива статии, имам над 10 бр. на 3D World, а се абонирах наскоро, има интересни неща. Ако може някой обаче да ми помага с чистенето на сканираните работи няма да е зле... тази части ми е най-омразна.

Мога да пусна скоро статия за "The Hulk" (от бр.40 - Август), ако получа повече от 10 писма на nixon@dir.bg

Айде :)
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 3:34 pm    Заглавие: aaa... Отговорете с цитат

за два дни, има само трима заинтересували се от Hulk... ако не е толкова интересно, кажете нещо друго някой ако го интересува...
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za men li4no e po inetersno towa
http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=1423&page=2
/za da widite trailera tria da sa lognete,zasluzawa si/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети