Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 11:46 pm Заглавие: Malko WIP za razdwizhwane |
|
|
Maliii, naposleduk nikoy ne postwa!
Onya den mi doyde ideya za short filmche sus onya tipazh ot predishniya mi post. Za taya tzel mi tryabwa dosta high-detail model, i ot snoshti se zahwanah, sus glawata estestweno. Malko mu poobogatih chertite, che inache beshe malko zlowesht wuw blizuk plan. A i meshut na starata glawa neshto ne me kefeshe osobeno, i go pochnah ot scratch, demek, ot edin 4-poly :-)))) Okolo 4 chasa wlozheni dotuka. Utre sigurno shte swursha sus tikwata. Oshte ne moga da resha mustatsite i wezhdite da gi prawya li "kosmesti", ili da sa kato na purwiya model. Ako mi dadete akul, shte sum wi mnogo blagodaren! Inache na tezi images mustatsite, etc., sa ot stariya model, utre shte mu usucha nowi :-))))
Images:
I malko wireframe (predi i sled). Meshut e malko murlyaw, ama takuw sum si az -- murlyach (da ne goworime za murzel i burzane, che utre trebe da stawam RANO :-)))) Utre shte go pochistya okolo ustata :-))))
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 12:26 am Заглавие: |
|
|
Leleeee, pichowe izwinyawayte, zabrawil sum da compressiram .JPG-owete, da sa *&# w glawata prosta! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 1:42 am Заглавие: |
|
|
ау вярно, че са по 200 КВ :)
ами какво да кажа - весел е пича, явно и на теб ти е бил овесело докато си го правил. :)
молбата ми е само да покажеш профила от осветената страна, че така не се вижда много ..
успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 11:58 am Заглавие: |
|
|
Mnogo qko :)
Kolko poligona e? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Ami sega nyama kak da prowerya, ama mislya, che sus ochite i bez mustatsite i ushite beshe nyakude kum 8 000 (ama ne sum mnogo siguren). Inache primary mesha e pod 1 000 sus sigurnost. Po printsip takiwa glawi -- wuw koito ne gonya realism -- gi prawya sus mnogo low-poly primary mesh, posle sagam edin 2-step smooth, i pochwam da murdam primary mesh sub-objectite dokato go dokaram kakto go iskam. Nepriyatnoto e, che ponyakoga primary mesha stawa dosta grozen (kato toya) :-)))) A i Mayata e po-tolerantna ot Maxa w towa otnoshenie i sum se raglezil, deba  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 12:40 pm Заглавие: |
|
|
aha.. ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2003 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Gotin tipaj se poluchava spored men,bravos! . Na men lichno takuv tip mustaci mi sedqt dobre imaiki predvid obshtata viziq na liceto-ako trugnesh da go animirash tipaja ( nali za tova go praish) moze da se poluchat dosta komicni fizionomii ako gi razdvijish tezi mustachki.
Vij, za uhoto moje da mu dobavish oshte malko detail,osven ako ne si reshil da go natamanqvash s tekstura. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2003 12:41 am Заглавие: |
|
|
Malko update:
Pozanimawah se sus edna dlan taya wecher, che ne mi se zanimawashe neshto sus glawi :-)))) Oshte nyama nokti, ama towa e lesno. Paletzut neshto e malko kriw, ama ne moga poweche zasega.
Toshiro, eto edin osweten wariant:
Ade stiga tolkowa, da begam da yam neshto, che tzel den sum na nikotin i Voivod :-))))
Drone _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|