Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 5:49 pm Заглавие: LOGOS |
|
|
logos post
gornoto e za UK company
mecho e logo za priatel :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:00 pm Заглавие: Re: LOGOS |
|
|
implant написа: | gornoto e za UK company
mecho e logo za priatel :) |
мечо ми прилича на прасчо... но както и да е
дай малко повеч инфо с кво се занимава таз ЮКей къмпани... че мене мноо от логотата са ми харни...
да видим ...
м? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:09 pm Заглавие: |
|
|
eee kade na prase takiva ushichki be... i kat poglednesh eno prase po goliamata chast ot heada e zurla..!!!?
mi tele i i-net comunication...i-net cafe's..mobilphone dilers..i tn... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:16 pm Заглавие: |
|
|
mii.. bamumaata sa kak da ti obesna koe mi areswa :)
t.e. te si4kite sa mnoo goteni - bez twa sinjo - chernoto deto e tochno pod copyright-a...
a naj mi areswa ot dqsnata "kolonka" tretoto otgore nadolu....
sashto mnoo me kefi twa det e to4no nad glawata na "prascho" :) s eda strelka deto e... ama neshto ne mi se struwa za telecomm... podhodqshto :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:21 pm Заглавие: |
|
|
ne telecom bre...ne100 kat i-net provider i phone uslugi imat demek prodafat tel card za razgovori po all world...i tn.. ne100 kato orbitel... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:28 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ne telecom bre...ne100 kat i-net provider i phone uslugi imat demek prodafat tel card za razgovori po all world...i tn.. ne100 kato orbitel... |
е да де.. тва имах и аз предвид... просто не съм се аз изразил праилно
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 6:29 pm Заглавие: |
|
|
nai-mnooou haresvam ie tfa
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 11:12 pm Заглавие: |
|
|
s prawo ti hareswa to e edinstweno deto ima unikalen po4erk druite ne staa deiba ma twa se wpiswa grafi4no nawsikadae samodeto get direkt ne me predrazpolaga kum zawoi w liniata:))) ma twa si e moe mnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 1:49 pm Заглавие: |
|
|
nubi :
tfa moa ti go obiasnia taka: che dosia si se lutal v tumnite zavoi na nevernite putishta i...ta taaaa hop si nameril vernia :)))
btw naish ko zabeliasfam..printnal sum si gi az tuka tez logos na mastilkata
i gi pokazvam na diferent people..i ko mi prai fpechetlenie..seki si haresva razlichno logo...det sa kazali NA FKUS I CVET TAVARISHT NET! obashe naish koe logo sabra nai-mnooo glasove..? Razbira se che tfa s unikalnia
pocherk..nali e moia :))). No samo na glas sled nego e tova sus strelkata or krugcheta deto e v prespektiva...mdammm _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Мнооо яки деа! Бтв как си направил това най-долу най-вляво? Не мечо де, на Get Direct? Просто freehand ли си го гънал, или е имало некво 3Д някъде? :)
Вече са наравно гласовете, мене тва най-харесваното ми е па по-обикновено и познато от огънатото! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 2:31 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Мнооо яки деа! Бтв как си направил това най-долу най-вляво? Не мечо де, на Get Direct? Просто freehand ли си го гънал, или е имало некво 3Д някъде? :)
Вече са наравно гласовете, мене тва най-харесваното ми е па по-обикновено и познато от огънатото! :) |
ako e s Illustrator ne e osobeno trudno da go ogane taka :)
ima si filterche :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 2:48 pm Заглавие: |
|
|
ima free distort v illustratora... kato 3d si e..ima i kpt 3d...az sum polzval vtoroto :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Нед Дек 08, 2002 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Takaaa opredelino tva s koeto si napravil i CI e lidera.
Zabeliazvam az edna rabota, deto molia ne ia priemai kato lichna napadka, ama silno se vliaesh ot edno neshto deto az mu vikam logoed.com style, ne che e losho, ama taka chovek malko gubi identichnost. E toia mecho e mnogo takav primer, povecheto ot versiite na Ged Direct sashto malko ili mnogo.
Za CI, samo vizitkata mi se struva malko natovatena ot kam elementi i cvetove, ma moje bi ako e sama shte stoi kakto triabva. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 3:55 pm Заглавие: |
|
|
niam predstava kfoe logoed.com ne moa da ia fida taia stranica ako stava vapros za url. ama chak puk da si gubia style i identi. eeee 100 ne mojesh
da priemesh che tfa e moiata identich. mmm btw za zabelejkata che e po dobre izchisteno, bez mnogo elementi na CI sum absolutno suglasen s teb
no pitai klienta dali ne e po dobre cvetnichko da si e..?? :))))
sega za mecho...tfa e edno mnogo izchisteno i prosto logo ako zabeliazvash ot samo edin element. ne kazvam che niko ne moje da se seti da go napravi podobno...no na men ideiata mi doide dokato biah vuv
WC-to s edni pruskani tapeti tam edni ot tezi random petunca obrazuvaha ne100 podobno...ta ideiata mi e ot tam :))) prednaznacheno e za t-shirt. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Ma nemam nishto protif tva da e tvoiata identichnost, prosto za prav pat sam go vidial toia stil s debelite conturi, koito se iaviavat osnovni elementi ot logoed, i vsichko podobno koeto vidia posle mi napomnia za tiah.
Izobshto ne tvardia che gi imitirash, to v nasia bransh nadali veche moe da se izmisli neshto deto drug ne go e pravil:) Az opredeleno sashto imam ochevadni zabejki kam opredeleni stilove, i ne go kria :)
Logoed.com veche ne raboti neshto, mai razvaliha dushluka tam:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 5:37 pm Заглавие: |
|
|
btw sichki logota koito sum pravil trugvat ot list i himikal..mngo se izrodi rabotata s computrite...hop iaaa toia font kuf hubaffff..ooo i kfo cvetnichkooo...ne e kato edno vreme. Liniika, merish, triish, itn. Spored men ideiata e nai vajna za edno logo..ot tam natatuk vizuala se naglasia spored neia. ma tfa si e ciala nauka..dosta knigi sum razcukal po temata.
Ima dosta oshte da se uchim... I vse pak tova koeto mi pravi vpechatlenie pri razvitieto na edno logo prez period ot kakto e suzdadeno do sega to se promenia, kato stava vse po-izchisteno i oprosteno... bez da gubi identichnost. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|