Graphilla.com :: Преглед на тема - dilema

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

dilema

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 9:28 am    Заглавие: dilema Отговорете с цитат

na4i w4era se fanah da praa logo za weriga ot saloni za krasota - si4ko hubu nahwyrlqh pyrwata si ideq, oba4e mi podhvyrliha, 4e polu4enoto napomnq za "Coca Cola", "Wella" i "Carlsberg" - i sq se 4uda da go prodyljaam li twa ili da fa6tam drug pyt

a eto i logata na tiq det naglo sa izplagiatstwali ot men :))))))

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
achko

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az samo da kaja 4e L-tata vyv variant 2 mi nosqt asociaciq za skara
kato pu6ek malko mi sedqt

PS ne, ne sym gladen i logotata mi haresvat
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eiii ma kak te kradat tia a? mahaha... mene ako pitash mnogo krivo mi sedi vsichko... N4 ima potencial ako si opravish Q-to da mahnesh toia profil i da opravish trakinga (mejdobukvenoto raztoianie)... i nahvurliai i drugi varianti de murzel :)))) niakakuv po lek i fin srift?
mucho

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ave implante ti me utepa be - mi to ako mana dewoj4eto ot logoto to 6e ostane samo font bre - oniq 6e mi kaat "mi to za 6 bukwi pari vi ne trebat" ... :) ...

... ma 6te misla o6te de :) - pone srok neam (za sq)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Юли 26, 2003 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

muche ... ako taka s toia profil si mislish che ima neshto mnogo stilno i krasivo... mnogo zahlupeno sedi po toia nachin ... redesign Q-to izkarai profila otvun napravi go po krasivo...
Add

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Much, аз като един/ оопс / една потребителка на салоните за красота, щe кажа, че единствено № 4 успях да го разчета - ))))
Защо го казвам - ами, всички си разправя къде се разкрасяват - а, като не можеш да го прочетеш - кофти работа...)
Цветът също не е от най- предизвикващия красиви асоциации - или му измисли много як - стилизиран шрифт*, или го направи по-цветен...)
* як- стилизиран - e.g.
http://www.sisley.com/html/HomePage.php аааа, там гледай само логото - плс...)Р
vs - GUGGI
mucho

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

add-4e to o6te cwet nema bre skypa :) - az vinagi zapo4wam bez cwqt :) ... inak za 4etimost agree
Върнете се в началото
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 4:56 pm    Заглавие: question Отговорете с цитат

Бе на мен ми харесва но. 4, и не ме притесняват кривите ти линии - точно подобни кривини според мен са подходящи за подобен тип "заведения". Но ако - като всяко добро дете - сутринта си си изпил млякото, не може да не си забелязал на Данон логото - с детски профил в кръгче, вперил жадни очи в ярка звезда :)

Успех сега :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети