Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2011 11:54 am Заглавие: I am Bobo |
|
|
Привет хора. Ето това е мойто дзверче за конкурса в 3дбг. Тези дни сигурно ще добавя още няколко картинки.
Пускам и making of. Наложи се да го разцепя обаче на 3 части, защотото във Vimeo лимита е 500 мб на седмица. Така че, ето първата, най-дълга част, 35 мин. Приятно гледане. (...и слушане)
> http://www.vimeo.com/26615259
 _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2011 12:29 pm Заглавие: |
|
|
интересен е подхода с разкъсаната кожа и туморните образувания по ръцете и краката,
липсата на нокти и долна челюст, за сметка на пипнатите до съвършенство, маратонки, часовник и шапка...
съпоставяйки тези факти изведнъж реших, че Бобо е роден някъде около Фукушима....
просто усещам, че въпреки огромните очи и нос и първоначално породената симпатия,
гайгеровия ми брояч ще гръмне ако го доближа непредпазливо до бобото...
поради тези причини не бих го препоръчал на щерката за гушкане*
* за Бобо става въпрос- не за брояча ... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2011 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Не са пъпки. Просто това, преди да оживее е било наденичка. После пълзеейки е успяла да се измъкне да не я изядът. С времето са и пораснали крака и ръце, придобила е разум далеч надвишаващ този на обикновенните наденички. И сега е вегитарианец и обича да пътува :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2011 7:20 pm Заглавие: |
|
|
I am Bobo | Making of | Part 2
Приятно гледане (..и слушане..)
> http://www.vimeo.com/26830370 _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2011 9:42 pm Заглавие: |
|
|
тоя урок щтеше да е мн полезен на нормална скорост така забарзано какво може да научи човек :( ? _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 12:16 pm Заглавие: |
|
|
:) Ами то първо, това е като making of, демек не е туториал. Второ, мисля, че става и за турориал защото се вижда целия процес. Трето, видеото може да се сваля, vimeo са добри и предлагат тази обция и съответно всеки може да си паузира колкото иска.
Отделено, че ако трябваше да е с реална скорост, демек - сега цъъъъкам тук, сега цъъъъкам там... - ще ше, примерно последното видео да не е 23 минути, а 4 часа. А аз лично, 4 часа да гледам как някой цъка.....
Плюс това, видео не е на научи някои как се прави, демек ако направи 100% същите неща ще се получи същото нещо, а просто да покаже как е направено, и че не е голяма философия. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 1:30 pm Заглавие: |
|
|
хубаво е кат типажче... само ми се струва че не си оптимизирал добре керактъра ако ще се анимира. в смисъл страно много полигон е отишъл за тея значки за сметка на малкото по липсинга и клепачите на типажа...
може и да не си смятал да го анимираш ама така ми се струва че ще отвори проблеми за риг и после за анимиране ако в последствие тръгнеш да го анимираш. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Ами то е предназначено за ригване. За конкурс е, и едно от условията е да може да се анимира. Аз съм го и ригнал и седи добре. С по-прецизен риг няма да има проблем да направи каквото и да е.
Не ми е ясно какво значение съотношението значки-клепачи. Значките са твърдо тяло, което е линкнато към шапката и ако ще и по 10к полигона да са е все едно. Клепачи те пък са точно с толкова полигони, че спокойно, без проблем да могат да обгръщат цялото око. Даже други форми могат да постигнат.
Полигоните около устата също са си добре според мен. Основните физиономии ги прави без проблем, като едновременно е много лесен за контрол, просто защото полигоните не са прекалено. Абе тествано е, работи. Няма да се появи ей така без да проверя дали става :)
Съвсем отделно идва момента, че нищо не забранява добавянето на допълнителни полигони при нужда. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 12:06 pm Заглавие: |
|
|
осъзнаваш ли, че си направил 1h 20min мейкинг? ( горе долу колкото мейкингите на трансформърс)
имаш ли статистика колко са го гледали и колко са изгледали до край? :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Ами да, тамън час и 20 минути е. Ама то аз исках да е пълен, от първия полигон до експорта на финалното jpg от photoshopa, без да се спестено нищо.
А освен, че трябваше да го разделя на 3, защото беше прекалено много MB за да го кача на един път, се гледа и по-лесно на 3 части. А за статистиката, 230 пъти е гледан целия. Но дали просто са го оставили като фон да слушат музиката и са правили нещо друго, не знам.
А иначе естествено, че може да бъде посъбрано в 10 минути, но не ми беше идеята такава просто. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Типажа е готин! Физиономята е симаптична,
но според мен критиката на мейсмана е основателна,
мисля че ако малко се пипне - ще стане по-дбре. _________________ моят блог за "free CG" pateq.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2011 9:50 pm Заглавие: |
|
|
И по-нататък...
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2011 1:37 pm Заглавие: |
|
|
/off
След като одушевяваш нещо, в английски от , < it > би следвало да стане < he >, Освен ако не е женски. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 1:47 am Заглавие: |
|
|
next.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archer

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 1:28 pm Заглавие: |
|
|
lol яко! Кога можем да очакваме премиерата? _________________ www.vlknff.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 4:24 pm Заглавие: |
|
|
тия не са от месо :( _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|