Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:53 am Заглавие: Logota... ta da kjete neshto |
|
|
predi izvestno vreme uchastvah v edin konkurs za logota na edin klub - na zavyrshilite ispanskata gimnaziq...ta eto nqkolko varianta.....v cveten variant, i nqkoi imaha nqkolko cvetni varianti ama ne sym kachil vsichki...a i ednoto e samo kontura....edinstenite iziskvaniq bqha neshto ot sorta na: abe da go ima teksta Klub na vyzpitanicite na bla-bla-bla.....puskam gi vse pak da vi chuq mnenieto...
 _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:01 am Заглавие: |
|
|
kakva e tazi figura v purvite dve? tova inicialite na dumite li sa ili...?
ina4e mi haresvat #3 i #4 _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:12 am Заглавие: |
|
|
Ami bi trqbvalo da sa inicialite na bukvite(chete se po chasovnikovata strelka.......) Abe ne znam kakvo me beshe hvanalo ama kato mi dode nekyv merak da napravq nakvo shantavo kombinirane na bukvite nema otyrvane.....pa sled kato go napravih nemi se iskashe da go izhvyrlqm....nqkakvo takova edno...:))mychni shteshe da mi stane:)....a za 3 i 4 predpolagam che imash predvid onova s dvete cherveni linii i ~ mejdu tqh i tova deto e ot dqsnata mu strana? s gadnite shriftove ama nqmashe kak nqmah drugi.....pak i nqmah za koga da tyrsq..... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:12 am Заглавие: |
|
|
Ami bi trqbvalo da sa inicialite na bukvite(chete se po chasovnikovata strelka.......) Abe ne znam kakvo me beshe hvanalo ama kato mi dode nekyv merak da napravq nakvo shantavo kombinirane na bukvite nema otyrvane.....pa sled kato go napravih nemi se iskashe da go izhvyrlqm....nqkakvo takova edno...:))mychni shteshe da mi stane:)....a za 3 i 4 predpolagam che imash predvid onova s dvete cherveni linii i ~ mejdu tqh i tova deto e ot dqsnata mu strana? s gadnite shriftove ama nqmashe kak nqmah drugi.....pak i nqmah za koga da tyrsq..... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:14 am Заглавие: |
|
|
Sorry che sym go izpratil dva pyti ama IE-to neshto se sbabichosa i misleh che ne sym go izpratil....pa to ne moje da se trie......Sorry oshte vednyj! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 6:05 am Заглавие: |
|
|
ako moje da ne e na bol.bg, hit.bg, free-techno..., eurodata .. etc Bulgarian IntrAnet.
Thanx |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:27 pm Заглавие: |
|
|
tova sys 4eteneto po 4asovnika e dosta slojna ideq, neznam dali nqkoi bi se setil taka da go 4ete, plus tova samite bukvi mnogo si gi omotal i dori mi e trudno da kaja koq koq e :P... :P
btw ne trqbva da ti e mu4no ako hvurli6 nqkoi ne6ta, tova kolko si gi ba4kal ne e vajno, ako ne6to ne stava- ne stava :P po4va6 otna4alo prosto _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:42 pm Заглавие: |
|
|
izvun BG :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:59 pm Заглавие: |
|
|
OPREV blagodarq za assistant-a.....
dreamer: znam de znam ama kakvo da se napravq ponqkoga izperkvam....ama ne mi se hodi na lekar:) A za prochitaneto izglejda samo az si go razbiram......ne znan shto stana taka. ne se li vijdat A-to, D-to, C-to i E-to....nishto de qvno e dosta obyrkano......to veche nqma i znachenie...10x anyway _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Долните две вляво;-) _________________ no name,
no slogan |
|