Graphilla.com :: Преглед на тема - Logota... ta da kjete neshto

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Logota... ta da kjete neshto

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:53 am    Заглавие: Logota... ta da kjete neshto Отговорете с цитат

predi izvestno vreme uchastvah v edin konkurs za logota na edin klub - na zavyrshilite ispanskata gimnaziq...ta eto nqkolko varianta.....v cveten variant, i nqkoi imaha nqkolko cvetni varianti ama ne sym kachil vsichki...a i ednoto e samo kontura....edinstenite iziskvaniq bqha neshto ot sorta na: abe da go ima teksta Klub na vyzpitanicite na bla-bla-bla.....puskam gi vse pak da vi chuq mnenieto...

dreamer

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kakva e tazi figura v purvite dve? tova inicialite na dumite li sa ili...?

ina4e mi haresvat #3 i #4

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami bi trqbvalo da sa inicialite na bukvite(chete se po chasovnikovata strelka.......) Abe ne znam kakvo me beshe hvanalo ama kato mi dode nekyv merak da napravq nakvo shantavo kombinirane na bukvite nema otyrvane.....pa sled kato go napravih nemi se iskashe da go izhvyrlqm....nqkakvo takova edno...:))mychni shteshe da mi stane:)....a za 3 i 4 predpolagam che imash predvid onova s dvete cherveni linii i ~ mejdu tqh i tova deto e ot dqsnata mu strana? s gadnite shriftove ama nqmashe kak nqmah drugi.....pak i nqmah za koga da tyrsq.....
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami bi trqbvalo da sa inicialite na bukvite(chete se po chasovnikovata strelka.......) Abe ne znam kakvo me beshe hvanalo ama kato mi dode nekyv merak da napravq nakvo shantavo kombinirane na bukvite nema otyrvane.....pa sled kato go napravih nemi se iskashe da go izhvyrlqm....nqkakvo takova edno...:))mychni shteshe da mi stane:)....a za 3 i 4 predpolagam che imash predvid onova s dvete cherveni linii i ~ mejdu tqh i tova deto e ot dqsnata mu strana? s gadnite shriftove ama nqmashe kak nqmah drugi.....pak i nqmah za koga da tyrsq.....
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 2:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry che sym go izpratil dva pyti ama IE-to neshto se sbabichosa i misleh che ne sym go izpratil....pa to ne moje da se trie......Sorry oshte vednyj!
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 6:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ako moje da ne e na bol.bg, hit.bg, free-techno..., eurodata .. etc Bulgarian IntrAnet.

Thanx
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova sys 4eteneto po 4asovnika e dosta slojna ideq, neznam dali nqkoi bi se setil taka da go 4ete, plus tova samite bukvi mnogo si gi omotal i dori mi e trudno da kaja koq koq e :P... :P

btw ne trqbva da ti e mu4no ako hvurli6 nqkoi ne6ta, tova kolko si gi ba4kal ne e vajno, ako ne6to ne stava- ne stava :P po4va6 otna4alo prosto

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
OPREV

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

izvun BG :

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OPREV blagodarq za assistant-a.....

dreamer: znam de znam ama kakvo da se napravq ponqkoga izperkvam....ama ne mi se hodi na lekar:) A za prochitaneto izglejda samo az si go razbiram......ne znan shto stana taka. ne se li vijdat A-to, D-to, C-to i E-to....nishto de qvno e dosta obyrkano......to veche nqma i znachenie...10x anyway
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2003 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Долните две вляво;-)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети