Graphilla.com :: Преглед на тема - нон дигитал енвиорментал скиллс

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

нон дигитал енвиорментал скиллс
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 2:30 pm    Заглавие: нон дигитал енвиорментал скиллс Отговорете с цитат

viziraiki razmera na ribata napravo si e za fotomanipulaciq i retush. No za silnite vqrvashti i naivnite: "skiite kva riba hvanah!!!"
taka e koito nqma da izliza v otpuska i nqma pari za more se zalygva s 20cm dylboki reki4ki i si misli 4e razhvyrlqneto na 4ervei po hrastite i razplitaneto na kordi ot cqlata vyzmojna flora na bylgariq e priqtno i otmarqshto zabavlenie... pone ne sym pred pc-to. ne 4e ne syjalih 100 pyti, ako beshe BASSS game shteshe da ima buton "razpleti kordata" i drug buton "NEW 4ervei" s radio buton bql/toren.........
kakto i da e analog fishing rullllzzzzz!!!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e tolko li ne moja edna 6tuka da wrytne6 u maqta ma :) barem da e po-golemi4ko ne6to de :) 6e q rendne6 hi poly i gotoo bre az li da ta u4a na tiq ne6ta :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sus be kopele zavistlivo :))))))))
x-tra si e ribkata
se sha se nameri kusurliq mama mu debesh
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mucho написа:
e tolko li ne moja edna 6tuka da wrytne6 u maqta ma :) barem da e po-golemi4ko ne6to de :) 6e q rendne6 hi poly i gotoo bre az li da ta u4a na tiq ne6ta :)

mi ti akul ne davai bre:)) da beshe ia razdvijil malko v flasha taia riba...da pokajesh kak Ovendelon se bori s neia dokato ia izkara na brega...to baia chudovishte si e tva:))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oooooooooo ama vie posle da vidite, izobshto ne q otka4ih taq riba, a q hvyrlih kato stryv... male kato naizleze edno 4udovishte!!! Akula kazvam vi, bre 4udq se kakvo pravi akula v 20cm reki4ka - ne znam bratq!! Slqpa li beshe ne useshtashe na vkus vodqta 4e e sladka - ne znam. Qvno se beshe obyrkala no gledam az perka! i mqtam kato zahapa tva 4udo, dyrpa, az sled neq - glytna aparata, az celiq mokyr othapa mi ediniq krak (dobre 4e beshe dyrveniq (ot edno predishno ribarstvane)), gmurkam se vadq noja kolq, tq pishti (xexe, tva e prekaleno) hvanala se s dve ryce za edno vodoraslo i ne puska, vyzduha mi svuyrshva edvam q izkarah mamicata i...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon написа:
oooooooooo ama vie posle da vidite, izobshto ne q otka4ih taq riba, a q hvyrlih kato stryv... male kato naizleze edno 4udovishte!!! Akula kazvam vi, bre 4udq se kakvo pravi akula v 20cm reki4ka - ne znam bratq!! Slqpa li beshe ne useshtashe na vkus vodqta 4e e sladka - ne znam. Qvno se beshe obyrkala no gledam az perka! i mqtam kato zahapa tva 4udo, dyrpa, az sled neq - glytna aparata, az celiq mokyr othapa mi ediniq krak (dobre 4e beshe dyrveniq (ot edno predishno ribarstvane)), gmurkam se vadq noja kolq, tq pishti (xexe, tva e prekaleno) hvanala se s dve ryce za edno vodoraslo i ne puska, vyzduha mi svuyrshva edvam q izkarah mamicata i...

Otivai vednaga da si leesh kurshum:)))))
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

XAAXAXAXAXAX :))))))))))
basi men ne me hvana strah :)))) istinskiq ribar trqbva da e mnogo smel :))) hahahaha

az da ti razpravqm kato bqh na titanik - tam na dynna kakvi nehsta izlizaha eheeee.....
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon написа:
Цитат:

XAAXAXAXAXAX :))))))))))
basi men ne me hvana strah :)))) istinskiq ribar trqbva da e mnogo smel :))) hahahaha

az da ti razpravqm kato bqh na titanik - tam na dynna kakvi nehsta izlizaha eheeee.....

eee...trebe da spodelish i teia si ribarski nevoli...az podoziram che si fanal nekoi kit...i polse si go iahnal kato se e stzepil titanik..i toi ot blagodarnost che si go pusnal te e dokaral do Aitos na vulnoloma:)))))
Върнете се в началото
mucho

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon написа:

oooo da da po4na se e te tuka ve4e si ba6 ribar ... ili pa ... abe da ne si poprekalil s mirotworeca be mama :)
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

izobshto ne znaesh kolko si prav, samo 4e kita me glytna, a v korema mu kvo da vidq prekrasna mlada dama, kanape sys sveshti butilka porto 1734, pomolih kita da ne se gmurka na pove4e ot 100metra, zashtoto PDA-to mi gubeshe obhvat i nqmah internet...
dobre, 4e kita beshe glytnal predi tova tovar ot potopen taiwanski korab prevozvasht baterii VARTA, ta mojeh da si smenqm moite. na bosvora ka4ihme ciganski orkestyr, frenski gotva4 i ciganin prodava4 na semki i do aitos ve4e si beshe kato v titanic
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
oooo da da po4na se e te tuka ve4e si ba6 ribar ... ili pa ... abe da ne si poprekalil s mirotworeca be mama :)

basi mucho lyjec li me nari4ash? koe ot tova koeto kazah ti se struva preuveli4eno?
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Баси.. абе колко струва една въдица бе хора? :)
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth: 6.50lv man, :)
na men mi beshe sefteto, za oshte 1lv si kupuvash perce, kuki, olovo, i nekvi 4ervei super kef
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Иии супер! А трябва ли да се мине някакъв медицински тест за физическо и психическо състояние, че да бъда допуснат до водоема? Че не ми звучи като работа за всеки... Може би някакъв център на NASA за физическа подготовка трябва да изкарам? В краен случай ако се окажа лабилен ще стана космонавт :)
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Istinskite ribari vuditzi ne polzvat!!! lameri :)))))))))
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
Иии супер! А трябва ли да се мине някакъв медицински тест за физическо и психическо състояние, че да бъда допуснат до водоема? Че не ми звучи като работа за всеки... Може би някакъв център на NASA за физическа подготовка трябва да изкарам? В краен случай ако се окажа лабилен ще стана космонавт :)

xaxa xa ax axax :)))))))
ve4e davash priznaci za dobyr ribar. po skoro oba4e ti trqbva kurs po literatura i specializaciq za sci-fi janra, nqkolko dobri slushateli i malko alkohol.
Върнете се в началото
mucho

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iiii twa letnite jegi si ebalo majkata :)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

....... морготеее.... истинския рибар се съблича гол от кръста надолу и така влиза....
после само чака да му клъвне, ама не много (друг път ше ти обяснявам защо).... и с резко движение в таза я изфърля на брега....
а ти въдици, макари, лиготии........
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
....... морготеее.... истинския рибар се съблича гол от кръста надолу и така влиза....
после само чака да му клъвне, ама не много (друг път ше ти обяснявам защо).... и с резко движение в таза я изфърля на брега....
а ти въдици, макари, лиготии........

e te tva se mucha da im obiasnia i az... :))))
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2003 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hahahahah
ami ako mine otzad ribata?
hem ulov hem kef?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети