Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 2:36 pm Заглавие: .DAT file, как мога да го отворя? |
|
|
Случката е следната. Наскоро като си сглобих новия компютър, цялата информация от скайп изчезна, включително и хронологията. Бях запаметил хронологията в отделна папка, сложих я в директорията на скайп, но все още не ми излиза хронологията. Като вляза вътре има всяка една дата, на която съм писал, като цъкна на една от папките ми излизат .DAT file-ове, но не мога да ги отворя с нищо, за да си прочета хронологията. Notepad-a не ми го разчита, както и другите вградени програми в Уина. Някой има ли идея как мога да отворя подобен файл, с коя програма и т.н? Четох много из нета, теглих разни програми, но ефект никакъв.
Тук таме разчитам по някой друг ред, но всичко друго е тип:
"зVЧcЄ4Ё6р^љ©UЫЗхІ> ±џЇ`5ў,O’KoF{јфЎд"
:))))
Благодаря предварително _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 2:46 pm Заглавие: |
|
|
С програмата Skype Chatsync Reader отварям всичко, обаче само писанията, които са на латиница, тези с кирилицата не мога... _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Еми аз от кога разправям да не пишете на кирилица в скайп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 8:17 pm Заглавие: |
|
|
piperkov написа: | Еми аз от кога разправям да не пишете на кирилица в скайп |
;) Не ми е хубавко на шльокавица. Не са ми особено важни неща, но просто искам да си ги имам. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 8:34 pm Заглавие: |
|
|
обясни подробно как си кирилизирал преди и сега компа _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Ох, ако ти кажа, че за предишния си нямам никаква идея. Беше преди повече от 7 години... Сега съм с Windows 7ца, която го качих през флашка преди няколко седмици. Regional Languages :) 101% съм сбъркал някъде, защото някои неща не ми ги отваря notepad-a, които са на кирилица. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|