Graphilla.com :: Преглед на тема - Predstaviane - 1

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predstaviane - 1

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
whiterat

Местожителство: BULGARIA

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2003 6:12 pm    Заглавие: Predstaviane - 1 Отговорете с цитат

Predstaviam niakoi ot logotat,koito sam pravil . Nadiavam se da polu4a vachto obektovno mnenie,koeto da mi razkrie dali napravenoto ot men ima ka4estvo i dali imam chns za razvitie v tazi oblast . Nadivam se i da me priemete vav foruma LOGO , CHRIFT I DISAIN i da stana negov 4len.

1.

2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2003 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne sym ot logo-manovete.... ama..... pyrvo kaji za kakvo trqbva da e tova logo vse pak....i chetno da ti kaja....abe tezi cvetove neshto mnogo tymni...nekvi dark sili ima v tova logo...ne znam ama i mnogo sa mi stranni . Shto ne opitash s drugi.......a i tezi debeli linii........i tezi zvezdi...abe mnogo mi e chudno za kakvo e logoto.....???!!!
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2003 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imashe edno deto mi sedeshe interesno ama kakvo iskash da izrazish s logotata....ideqta e:....

A i PLS!!! kartinkata se dava tyj

[img]URL-to na izobrajenieto[/img]

ako si zadyrjish mishkata na butona Img shte vidish kakvo e napisano malko po-dolui shtoto taka samo trqbva da copy i paste i malko omryzva...........Ama az ne sym ot horata deto sa specove ta izchakaj da chuesh shefovete..:)
Q2k

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 3:58 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Coldblooded написа:
Ne sym ot logo-manovete.... ama..... pyrvo kaji za kakvo trqbva da e tova logo vse pak....i chetno da ti kaja....abe tezi cvetove neshto mnogo tymni...nekvi dark sili ima v tova logo...ne znam ama i mnogo sa mi stranni . Shto ne opitash s drugi.......a i tezi debeli linii........i tezi zvezdi...abe mnogo mi e chudno za kakvo e logoto.....???!!!

ami za lunapark ve men, to e qsno!P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Сря Авг 13, 2003 1:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Basi kolko sym NEDOSETLIV!!!!tz-tz-tz ;)
q_s

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тоеа с вазата е много оригинално, не съм го мяркал никога преди ;)
Върнете се в началото
tva_sam_az

Местожителство: krumovo

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tva shte bade nai-precakaniq lunapark v sveta :)))
mai mai shte e balgarski
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
whiterat

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 6:45 pm    Заглавие: mnenie Отговорете с цитат

Izviniavamse 4e vi otgovariam malko kasno izvestno vreme sled kato ste pisali,no niamax vazmojnost. Blagodaria za iskrennoto vi mnenie po vaprosa mi. Deistvitelnoto izobrajenie e s po- svetli svetove ot tova .Na tova mu e povlialo obrabotkata sled tova. Nesmitam ,4e sa problem liniite , zachtoto te dori i da sa nai debelite vazmojni e vajnoto da pomagat za tezata,vizualizasiata i grafi4nosta ( taka ,4e da bade iasno 4etim) . Tova beche logo za Festival na evropeiiskite ezisi .I za moe chtastie go spe4elih .
Blagodaria za mnenieto ti q_s . Blagodaren sam i na kritikata i na xvalbite ot vsiaka ot tiax ima polza ! Blagodaria vi!
Върнете се в началото
whiterat

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 6:50 pm    Заглавие: ochte Отговорете с цитат

3.
4.
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 6:58 pm    Заглавие: Re: mnenie Отговорете с цитат

whiterat написа:
Tova beche logo za Festival na evropeiiskite ezisi .I za moe chtastie go spe4elih

Dobre che moga i koshnici da pleta....
whiterat

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 7:12 pm    Заглавие: mnenie Отговорете с цитат

Kakavo iskach da mi kajech s tova priatelu!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети