Graphilla.com :: Преглед на тема - london imige mnenie

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

london imige mnenie

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
c

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 3:56 pm    Заглавие: london imige mnenie Отговорете с цитат

imam malyk problem iskam syvet kakvo vi drazni i kakvo vi haresva

c написа:
http://kgu.hit.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

то за кво е правено????
c

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
то за кво е правено????

za stena na zavedenie
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

лично на мен ми харесва.... още кат го мернах и си помислих за лондон :))) - не разбирам къф ти е проблема?????
c

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova mi e 10 variant i dosta zaziklih ve4e
i za tov imah nuzhda ot drugo mnenie
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... ми като колаж е екстра - показал си всички забележителности на веднъж, има си стил ....
при първо гледане човек веднага асоциира с лондон, така че задачата ти според мен е изпълнена....
като цветове, ако се връзва и с интериора на заведението - значи нямаш никакъв проблем!!! :))))
остава и поръчителя да си го хареса :)))
c

МнениеПуснато на: Вто Авг 12, 2003 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
... ми като колаж е екстра - показал си всички забележителности на веднъж, има си стил ....
при първо гледане човек веднага асоциира с лондон, така че задачата ти според мен е изпълнена....
като цветове, ако се връзва и с интериора на заведението - значи нямаш никакъв проблем!!! :))))
остава и поръчителя да си го хареса :)))

e tova e problem

ok mersi
Върнете се в началото
birichka

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tova e mnogo iako:)))
Haresva mi:))
Върнете се в началото
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 12:31 pm    Заглавие: Дерзай Отговорете с цитат

Аз мисля да бъда малко прям - да не се обидиш обаче. Първо какво ми харесва. Като цвят е хубаво-приятно-успокояващо. Перспективата на сградата в ляво ми харесва. Има и интересна закачка с тези кашони там отзад;))) Личи си че си положил старание. Сега - трудната работа. Като композиция е много зле( да не кажа че е ужасно) Даже се чудя от къде да го захвана;))) То ще иска много обяснение ама на кратко. Обектите не са хармонично разположени. Ако някой ми каже къде е центъра на тази композиция - браво ще му кажа;))) Първото нещо което се набива на очи е този телефон, после автобуса - понеже е със същите цветове, но той е точно на другия край - това смущава наблюдателя. Понеже погледа минава през цялото нещо а на пътя си среща препятствия - нещо като лампа, което разполовява изображението, афтомобил и мост и трите неща са доста разработени. Или може би първото нещо което се набива на очи е лампата, която е и изрязана - непростимо. А този автомобил така е изрязан и той от лампата, че ... и на къде завива с тази предна гума? иска да напусне картината май;))) За автобуса... ааааааааа сега разбрах;))) но това после във втората часта на Психологически анализ за автора;)))
Значи накратко за автобуса не може така да върви към ръба на изображението. После този мост в такава перспектива не може там да е - трябва да има повече пространство пред моста. Също часовника по наляво мисля че трябва да се сложи. Накратко това нещо не е добро - съжелявам но казвам каквото мисля. Обаче не се отчайвай, ако ти го харесат - понеже има хора всякакви - просто вземи парите и си гледай кефа; а постепенно ще се научиш да правиш нещата още по-добри;))) Виждам че си положил много старание и не искам да те отчая, но мисля че нещата трабва да се казват такива каквито са.
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 1:03 pm    Заглавие: Психологически профил на автора - втора част;))) Отговорете с цитат

И така от видяното до тук можем да извадим заключение, че авторът живее в Лондон или в голям град. Картината започва с празни кашони, оставени там отзад, чакащи някои скитник да ги прибере за вторични суровини. Показващите се тухли над тях допълват мрачната обстановка и разпадащата се вътрешност на урбанистичният живот;))) Фасадата е красива, но зад нея се крие мизерията и упадъка, разочарованието от несбъднатите мечти и надежди. Автора е сам или самотен има нужда от подкрепа търси приятели. На преден план искача телефона - връзката със познатата среда с приятелите с хората на които може да разчита, които го обичат. Лампата - символ на светлина и разрешаване на въпроса разполовява картината сякаш иска да ни каже, да ни посочи разрешение на въпроса. И ето разршението го намираме в автомобила - завиващ току - към нас;))) Авторът навярно иска да напусне този град да се прибере у дома където няма да е сам. Автобусът също заминава и то в същата посока, но не само това, той е и символ на групово пътуване, на общтност на сигурност - неща от които изглежда, че авторът има нужда и то сериозна. Часовникът в края на картината едва ли е така случаен. Макар и не толкова на централно място той се откроява добре и сякаш ни казва - Няма време - времето тече; бягай спасявай се, хващай автобуса или колата и се прибери там където ти е мястото. Моста символ на преминаването от един свят в друг ни показва че "мястото" на автора не е това място което е избрал в момента; че сякаш това са два свята - единият от които иска да напусне. Но! На къде води този път? Дали наклонът надолу и на двата пътя не говори за отчаяние и безнадеждност. Има ли къде да отиде авторът има ли къде да се скрие, да избяга? И макар, че картината не може да ни отговори пряко на този въпрос, тя ни загатва;))) Там отново в началото;))) има един телефон и на другия край на линията има някой, които чака и обича автора. Знаейки това авторът се насърчава, не губи последна надежда и решава да предприеме пътуването. Озареният от светлина път показва че то ще бъде благоролучно, и че това е правилното решение.;)))
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oni dushko de tai proniknowena kritika izwadi.ia da ti widim proizwedeniata.
ma pod4ertawam da gi widim:)))
ne da gi 4etem.btw nesto taia profesia KRITIK ne ia kliopam.
Върнете се в началото
c

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 2:57 pm    Заглавие: Re: Дерзай Отговорете с цитат

Они написа:
Аз мисля да бъда малко прям - да не се обидиш обаче. Първо какво ми харесва. Като цвят е хубаво-приятно-успокояващо. Перспективата на сградата в ляво ми харесва. Има и интересна закачка с тези кашони там отзад;))) Личи си че си положил старание. Сега - трудната работа. Като композиция е много зле( да не кажа че е ужасно) Даже се чудя от къде да го захвана;))) То ще иска много обяснение ама на кратко. Обектите не са хармонично разположени. Ако някой ми каже къде е центъра на тази композиция - браво ще му кажа;))) Първото нещо което се набива на очи е този телефон, после автобуса - понеже е със същите цветове, но той е точно на другия край - това смущава наблюдателя. Понеже погледа минава през цялото нещо а на пътя си среща препятствия - нещо като лампа, което разполовява изображението, афтомобил и мост и трите неща са доста разработени. Или може би първото нещо което се набива на очи е лампата, която е и изрязана - непростимо. А този автомобил така е изрязан и той от лампата, че ... и на къде завива с тази предна гума? иска да напусне картината май;))) За автобуса... ааааааааа сега разбрах;))) но това после във втората часта на Психологически анализ за автора;)))
Значи накратко за автобуса не може така да върви към ръба на изображението. После този мост в такава перспектива не може там да е - трябва да има повече пространство пред моста. Също часовника по наляво мисля че трябва да се сложи. Накратко това нещо не е добро - съжелявам но казвам каквото мисля. Обаче не се отчайвай, ако ти го харесат - понеже има хора всякакви - просто вземи парите и си гледай кефа; а постепенно ще се научиш да правиш нещата още по-добри;))) Виждам че си положил много старание и не искам да те отчая, но мисля че нещата трабва да се казват такива каквито са.

haresa mi tova koeto kazva6
ima6 pravo
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети