Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 7:15 pm Заглавие: Fanged Beast |
|
|
Nqmam, mnogo vreme da pisha shte me e nqmalo na foruma tolkoz vreme puskam samo edno zverche deto go napravih vchera za pochivka za okolo chas rabota...mnoo e zle, izcqlo sum susipal ideqta(po kusno moga da postno i po-dobur variant ako se nameri vreme)...ako iskate kritikuvaite, po kusno moje i az da se vklucha imam baq kritiki da kaje :P
 _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 8:02 pm Заглавие: |
|
|
emi.. kato za kritika... lipsva mi malko rqzkost na liniite.. osnovnoto koeto me drazni e 4e sqkash nqma ravnovesie samoto jivotin4e - opashkata mn tejka i silno vlqvo, a krakata mu mn blizo edin do drug.. imam 4uvstvoto 4e shte padne.. osven tova samite kraka kato anatomiq malko mi bqgat.. ina4e concept-a gotin, ima hlqb ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Meni me kefi....az si padam po vsekkvi zverove....
AMa ti seriozno li za 4as nekade si go pravil.....:))))))))))))? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2003 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Лелее... как ти ражда главата такиа дзверове?Нема ли голи каки за тебе:)))иначе като концептуална посока ме много кефи!Бих ти препорьчал да изцькаш зьбите и джуките с повече ряз,а цветовете им да избузиш,за да изведеш предния план. Мого ти е равна разработката по целия дзвер! Мого ти са хлорофилни вемпирските бивни ,ама тва не е недостатьк.Давай следващото.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|