Graphilla.com :: Преглед на тема - ари да са изложа и аз :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ари да са изложа и аз :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
outfaced

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 5:08 pm    Заглавие: ари да са изложа и аз :) Отговорете с цитат

бе кво па е ся тва представяне ...

хехе, майтап ... няма лошо
graphilla-та си я гледам отдавна, хубаво местенце стана
аз ви досаждах още едно време в ДИР-а ама мисля , че не съм прекалявал ;-)
ама с предпечата се занимавам все още само от дъжд на вятър и няма какво да се бутам сред майсторите ...

ма реших да се рег.-на по повод фотографската част, че там май по ме бива

та МИМ каза да покажа някви избрани работи, ама аз принципно хитч не обичам да показвам стари неща ...
иначе всичко дето се струва да се види е тука ... трудно ми е (а и нямам време) да избера сега смо 3-4 най-добри неща

иначе не претендирам да съм майстор, ама си експериментирам с кеф и желание и мисля че
имам достатъчно вкус и добро око да отделя няколко приятни за гледане кадъра ... та така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гледайте му последните неща
последният път германците явно са му наляли акъл в главата
пък може и Канона да е виновен, ама не ми се вярва ;))
Върнете се в началото
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ae naj-posle da se regnesh..
welcome i ot men
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
outfaced

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e учим са де :) ...

всъщност знаиш ли има няколко неща които ми "повлияха"
първо ... едно е да си ограден от мизерия и грозотия и едва ли не да величаеш всяко нещо което е малко по красиво и да си мислиш , че като го снимаш това е една хубава снимка ... съвсем различно е да живееш в един подреден и красив свяат ... нивото от което започват търсенията ти са съвсем различни

разбира се затова не трябва да се ходи в Германия, но помага ... другия вариант е да гледаш и да се учиш ... сайтове като фотосайт, фотосиг или немското фотокомюнати са си живо училище, където може да се видят и добри и лоши неща и ако знае човек как да гледа ще извлече много и като идеи и като техники

далеч съм от мисълта , че тва там е арт (макар и да има) ... не се целя и аз да правя арт ... по скоро да показвам качествени, естетически и интересни снимки ... радко мисля много по един кадър, за това все още нямам време (а и фотографското мислене трябва да се тренира, което си изисква доста да се заниемаш с това) ... като за начало се уча да виждам а не просто да гледам, арта го оставям на такива като теб :) (абе що нямате смайлита в тоз форум)

снимам много ралични неща и нямам стил за добро или лошо ... не ми се задълбава в една област изпускайки друга ... освен това една снимка може да плени по много начини ... и аз се кефя и възползвам (доколкото мога) от всичките

айде стига философстване, малий как са отплеснах само
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети