Graphilla.com :: Преглед на тема - presonal site

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

presonal site

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ango

Местожителство: BROOKLYN

МнениеПуснато на: Пет Авг 22, 2003 1:50 am    Заглавие: presonal site Отговорете с цитат

http://wayneh.free-host.com

-personal site sa roomate-a mi koito se vodi 3d artist

vsi4ki(po4ti-bez contact & resume pages) images sa examples ,kakto i texta .zelta mi beshe minimal design,koito da ne otvli4a vnimanieto ot samite raboti i pesonal info
tursya profesionalni mneniya i kritiki
10x predvaritelno
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Авг 23, 2003 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne mi haresva che e tumno (lichno mnenie) edinstvenoto neshto koeto privlicha pogleda e oranjevata linia gore na menuto. Probvai s po kontrastni cvetove.
Osven tva toia nomer s koi e aktivnia page v momenta ne mi haresva pone provbai s ednakvi kato debelina linii. Na teb celta ti e bila minimal dizain a na men mi izglejda tejko i s nenujni elementi.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ango

МнениеПуснато на: Нед Авг 24, 2003 2:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

koe ti idva v pove4e ,koe to4no imash predvid pod nenuzni elementi?
Predpolagam si prav za pove4e contrast ,oba4e dali e tumno ili svetlo ne mislya 4e ima nesto obsto s tova dali e uda4en site-a ili ne..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Авг 24, 2003 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne razbiram mnogo ot site-ove ama vse pak se rovq v net-a ta da ti kaja na men kakvo vpechatlenie mi napravi....

texta v sivite kutii prosto ne se chete....a ako se opitam prosto me zabolqvat ochite i mi stava losho......(tova deto sa go kazali s contrasta de....)

na men lichno tezi tri kutii v centyra a i vyobshte vsichki sivi kutii mi sedqt vse edno ne sa za tam...premesti gi ili gi mahni i gi smeni s neshto..ti si preceni...

opitaj se da go podredish malko po-dobre (po-podredeno) site-a

sivata kutiq dolu v dqsno ne znam za kakvo ti e....sqkash neshto se e razmestila..(presicha edna horizontalna liniq).....

kato cqlo mi izglejda malko rabyrkan site-a...pone kato go otvorih v nachaloto mi syzdade tova vpechatlenie(a mislq che tova e naj-vajnoto - pyrvoto vpechatlenie)....

Haide uspeh:)
ango

МнениеПуснато на: Вто Авг 26, 2003 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tezi -he-he -":kutii " mi igrayat rolya v designa i ne misla da gi smenyam-dori moze da sloza oste..
texta mu slozih edna ideya po-svetul colour "cccccc" c CCS-to ,ta da ne vi bolat o4ite pove4e..Moze bi poneze g ogledam na LCD ,no contrasta mi stoi dostatu4en ...
Verno e 4e sega nekoi elementi mi sedat nenuzni -ste vida kak da gi podredya po -dobre
ami tva e
mersi sa otdelenoto vreme
Върнете се в началото
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2003 3:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men kato cialo mi hareswat web designite koito prawish zashtoto se opitwash da prawish neshto po-razchupeno.

Sega konkretno za tozi design:

Na men lichno ne mi se struwa che se e poluchilo mnogo dobre sychetawaneto na horizontalnite elementi (gredi, lenti) i wertikalnite "gredi". Stawa duma nai-weche za wertikalnite "gredi" ili poleta. Niakak si "flow"-a na designa se obyrkwa. Naprimer moje da se nablegne poweche na horizontalen flow ili poweche na wertikalen flow ... sega se e poluchilo edin content prawoygylnik zagraden ot horizontalni/wertikalni elementi bez da se wpiswa dobre w cialata ideia.
Naprimer, dobre si izrazil horizontalen flow na stranicata za resume-to.

Oswen towa, kartinkite ot galeriata se smachkwat w prawoygylnika opredelen za pokazwane na pictures. Ne moje li da se izmisli neshto po-creative bez da se smachkwat?

Drugi misli ne mi idwat. Tymnia cwiat za men e OK.

Pozdrawi i uspeh!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
ango

МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2003 4:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

I hear you ..Merci -ima reson v tva koeto kazvash..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети