Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ango

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 1:50 am Заглавие: presonal site |
|
|
http://wayneh.free-host.com
-personal site sa roomate-a mi koito se vodi 3d artist
vsi4ki(po4ti-bez contact & resume pages) images sa examples ,kakto i texta .zelta mi beshe minimal design,koito da ne otvli4a vnimanieto ot samite raboti i pesonal info
tursya profesionalni mneniya i kritiki
10x predvaritelno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 12:38 pm Заглавие: |
|
|
ne mi haresva che e tumno (lichno mnenie) edinstvenoto neshto koeto privlicha pogleda e oranjevata linia gore na menuto. Probvai s po kontrastni cvetove.
Osven tva toia nomer s koi e aktivnia page v momenta ne mi haresva pone provbai s ednakvi kato debelina linii. Na teb celta ti e bila minimal dizain a na men mi izglejda tejko i s nenujni elementi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2003 2:30 am Заглавие: |
|
|
koe ti idva v pove4e ,koe to4no imash predvid pod nenuzni elementi?
Predpolagam si prav za pove4e contrast ,oba4e dali e tumno ili svetlo ne mislya 4e ima nesto obsto s tova dali e uda4en site-a ili ne.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2003 2:23 pm Заглавие: |
|
|
ne razbiram mnogo ot site-ove ama vse pak se rovq v net-a ta da ti kaja na men kakvo vpechatlenie mi napravi....
texta v sivite kutii prosto ne se chete....a ako se opitam prosto me zabolqvat ochite i mi stava losho......(tova deto sa go kazali s contrasta de....)
na men lichno tezi tri kutii v centyra a i vyobshte vsichki sivi kutii mi sedqt vse edno ne sa za tam...premesti gi ili gi mahni i gi smeni s neshto..ti si preceni...
opitaj se da go podredish malko po-dobre (po-podredeno) site-a
sivata kutiq dolu v dqsno ne znam za kakvo ti e....sqkash neshto se e razmestila..(presicha edna horizontalna liniq).....
kato cqlo mi izglejda malko rabyrkan site-a...pone kato go otvorih v nachaloto mi syzdade tova vpechatlenie(a mislq che tova e naj-vajnoto - pyrvoto vpechatlenie)....
Haide uspeh:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2003 1:25 am Заглавие: |
|
|
tezi -he-he -":kutii " mi igrayat rolya v designa i ne misla da gi smenyam-dori moze da sloza oste..
texta mu slozih edna ideya po-svetul colour "cccccc" c CCS-to ,ta da ne vi bolat o4ite pove4e..Moze bi poneze g ogledam na LCD ,no contrasta mi stoi dostatu4en ...
Verno e 4e sega nekoi elementi mi sedat nenuzni -ste vida kak da gi podredya po -dobre
ami tva e
mersi sa otdelenoto vreme |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2003 3:33 am Заглавие: |
|
|
Na men kato cialo mi hareswat web designite koito prawish zashtoto se opitwash da prawish neshto po-razchupeno.
Sega konkretno za tozi design:
Na men lichno ne mi se struwa che se e poluchilo mnogo dobre sychetawaneto na horizontalnite elementi (gredi, lenti) i wertikalnite "gredi". Stawa duma nai-weche za wertikalnite "gredi" ili poleta. Niakak si "flow"-a na designa se obyrkwa. Naprimer moje da se nablegne poweche na horizontalen flow ili poweche na wertikalen flow ... sega se e poluchilo edin content prawoygylnik zagraden ot horizontalni/wertikalni elementi bez da se wpiswa dobre w cialata ideia.
Naprimer, dobre si izrazil horizontalen flow na stranicata za resume-to.
Oswen towa, kartinkite ot galeriata se smachkwat w prawoygylnika opredelen za pokazwane na pictures. Ne moje li da se izmisli neshto po-creative bez da se smachkwat?
Drugi misli ne mi idwat. Tymnia cwiat za men e OK.
Pozdrawi i uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2003 4:22 am Заглавие: |
|
|
I hear you ..Merci -ima reson v tva koeto kazvash.. |
|