Necris

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 8:07 am Заглавие: ei tva mi e site-to : |
|
|
http://rack3.free.evro.net/server17/Necris/
ei tva mi e site-to , ne e pro ama sum se potrudil, sa se ucha na tva-onva i smqtam skoro da ima kachestveno-kolichestven upgrade.
mneniq ? _________________ ~Its so hard to make a manual, so clear to understand, that even an idiot couldn't do somthing wrong, 'cause idiots r so creative ! |
|
ikew

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 2:00 pm Заглавие: mii |
|
|
значи аз не отбирам от уебдизаинстване, но съм полупрофесионален недоволстващ критикар :
надписите отдолу по-добре да бяха в някакво светлосиво вместо бяло, да бяха по-подходящ фонт, за да пасват на пейпъра... но само ако ще ги запазваш (по-нататък предлагам друго)
Бутоните по-добре да бяха сиви и с каменен сърфейс, няма да навреди по тях да пише с нещо тъмно червено с лееко размазни букви ;)
да не забравяме позиционирането - само че ще трабва да ти покажа графично аз как бих ги сложил нещата :
http://enfoxed.data.bg/ikewpics/nekris%20sait.jpg
бележки :
1 бутоните трябва да са по-големи отколкото съм ги направил.
2 черното го сложих просто щото не ми се произвеждаше нещо по-подходящо, а и така се вижда по-добре къде са. Най-добре ти изполвай онази комбинация от камък (сивкво-бяло или тъмно сиво) и червено, търси контраста - композиционно от другата страната като има изпъкващ скелет, тук нещо трябва да компенсира. Т'ва е моя мисъл де, не знам нищо по въпроса, ама все пак.
3 желателно е да има някъде толкова на брой бутони колкото съм сложил, или маалко по-малко ако са по-големи. За това не е зле да сложиш долните връзки към мейла ти и тн като Още Бутони.
4 шрифта е МНОГО важен, не го подценявай.
5 надписа че това е имидж ваута на некрис си си го направил добре, само му удари един контраст в тъмно червено, наклони го и пикселизирай малко ръбовете, да си личи, че има кръъъъфффффф [got mi e]. Ако последваш съвета ми, няма да е зле да го намалиш малко като размер.
И ако ще подреждаш бутоните по предложеният от мен начин, няма да е зле да измислиш нещо, което да запълни празнината от лявата им страна. Изобщо НЕЩО, каквото и да е.
ммм това цялото го казвам като потребител и любител на фентъзи, не като криейтър, но пък сайта ти е предназначен за средностатистическата паплач (аз), така че нашето мнение би-трябвало да ти помогне :) |
|