Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2012 6:38 pm Заглавие: рекламна агенция търси графичен дизайнер |
|
|
e-mil написа: | Софийска рекламна агенция търси графичен дизайнер с опит в печатната реклама на пълен работен ден.
Работата е за човек, който може да работи самостоятелно, има изграден естетически вкус и може да предлага работещи идеи, както и да ги материализира растерно, и векторно. Няма да има арт директор, който да го държи за ръчичка или дълги вътрешни съвещания по обсъждане на проектите. Сегашните клиенти на агенцията са големи имена в своята област, виждали са какво ли не и не приемат отбиване на номера.
Офисът е на удобно място близо до центъра на София. Достъп с трамвай и автобус, спирката на метрото е на около 6-7 минути пеша.
Линкове към портфолио, уебсайтове, както и обратен e-mail и/или телефон за връзка, пращайте на:
krasimir(at)hidalgo.bg
|
профил на e-mil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2012 2:42 am Заглавие: |
|
|
коя бе, коя?
:)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2012 9:45 am Заглавие: |
|
|
Idalgo _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2012 10:03 am Заглавие: |
|
|
Пускам това което ми пратят. :) Единственото нещо което съм добавил е линк към профила, за да може да се пускат лични. Защото, щом аз съм я пуснал, значи човека не е можел сам и съответно няма и как да отговори тук. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|