Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 2:38 pm Заглавие: корпоративно сайтче |
|
|
Човек и добре да живее, все някога му се налага да прави уеб дизайн. Сега се уча, така че бъдете толерантни.
Задачата е корпоративен сайт на бизнес консултантска фирма. Трябва да е нещо clean and professional.
А моят професионализм стига до тук:
Дайте някой съвет как може да се подобри. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 3:55 pm Заглавие: |
|
|
abe ne losho kato za pruv put. znachi mojesh da pozatoplish rabotata da ne e tolkova studeno s vtori cviat.. tazi kartinka s otivashtite si hora mi asociira za neshto koeto ne e nujno..ili svurshilo ako plana beshe s lica na pristigashti (idvashti) hora mai shte e po dobre.. ostavi malko vizduh na texta.. i lichno men me drazniat dvata reda nai otdolu s tochkite. uspeh! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Да, май ще трябва да се сложи 2ри цвят че сега е бая сиво-синьо.
За снимката забравих да кажа, че е само като placeholder (баси как е на български?) Още не е решено каква ще е накрая, но определено тази не е подходяща. За текста сигурно имаш предвид в самите боксове да се даде повече място?
мерси импланте! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 4:49 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, indus.
Ще пипна тези неща, за които спомена. Не бях се замислил за логото :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Za gradienta otgore ne che e losho s nego no pone napravi i nadolo sivite lenti s gradient. Ili da sa vsichni gradienti ili bez. Na men lichno bez mi haresva poveche. i postvai da vidim kakvo e stanali :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2003 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Малки редакции набързо:
Без градиент. Сложих фон #ееееее за да не изглежда логото оделено. Още не мога да измисля обаче 2ри цвят да се разведри обстановката.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2003 12:14 am Заглавие: |
|
|
cveta ti e orange .. probai da vidime |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за съветите.
Вече ми дойде до гуша тва сайтче (@#$@#), ама ето нещо като крайна версия.
Пробвах да сложа оранжево както каза Кеката, обаче нещо не се вързваше. Или беше много малко на страницата - или пък прекалено изпукваше на целия фон. Така че това отпадна.
Увеличих широчината на 700 пикс. и така има повече място за текста, както предложи имплант. Също изтрих единия ред точки отдолу. Май така е по-прибрано.
Градиента го няма по съвет на индус, но нямаше как да направя логото и текста долу да стоят СЪС страницата. Вариантите, които пробвах променяха изцяло layouta, а аз исках да си се запази правоъгълнка в средата на страницата.
Т'ва е положението.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 7:58 pm Заглавие: |
|
|
hmm i zashto izkarvash oshte na home page tolkova mnogo info kato contact us v diasno puk imash i gore contact us v butonite??? pokaji nai vajnoto na home page...actzentirai tam na nai vajnoto...nedei se muchi sichko da pokajesh..taia data e mahni nema miasto v site i nema nujda ot neia.
i tuka problema spored mene e che prekaleno e zatvoreno vsichko v ramki lines i t.n a i colors sa nekakvi ubiti...i snimkata kakto kaza Implant ne e pravilnata. porazchisti malko i vkarai oshte edin color... i she stane.
uspeh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2003 1:31 am Заглавие: |
|
|
smeni zvetovete s zeleno, bqlo i sivo i 6te e kato v bolnica, naistina syglasna syms oranjevoto, probvai po-dobre 6te se polu4i. _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|