Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 11:25 pm Заглавие: CnC Generals unit |
|
|
Тва ми е китайския атомен танк :)
има още това-онова да се доизкусурява, ама ми е първи модел за игра...
текстурите са базирани на други от играта за да се вписват |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Sbit e, kompakten , gotin. Ima stil. Haresva mi che si nameril balans mejdu obobshtavane i detail. Mnogo hora biha go gledali sam za sebe si
biha naczvykali detail,detail,detail i posle kat go slojat redom s oshte 20-30 stava goliamoto osirane. Pri tebe tva go niama. Bravos !
Tanka si e bash atomen. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 7:50 am Заглавие: |
|
|
краен вариант
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chameleon
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 10:56 am Заглавие: |
|
|
Само и следите да оставаха точно след веригите....
А целта на ядреното гориво да се откроява ли е? Щото иначе тази по-светла текстура ми седи много чужда на фона на целия обект. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 11:17 am Заглавие: |
|
|
i rezervoara mi se struva lesna mishena deba :)
(pusti Battlefield, samo tam celim tankovete)
ina4e e mnogo dobro ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 1:15 pm Заглавие: хе хе... |
|
|
Много готин, като изпълнение, добър баланс на детайл стилистика, както казва Bio. Чудя се, концепцията твоя ли е? съгласен съм с оvendelon за резервоара, а и ми е странно тези две дула, с какви заряди стреля? Къде са местата на хората вътре, къде са амунициите? знам, че си мислил за тези неща, можеш ли да дадеш някаква схема или нещо от сорта, разрез може би??? _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Bravo,bravo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 2:59 pm Заглавие: |
|
|
абе вие хора Command&Conquer играли ли сте някога :)))) какви са тия въпроси по реализма :))) важното е да е cool и тва е :) ама ако държите ще ви направя схемичка
иначе концепцията си е моя макар че идеята беше да прилича на Siege Tank от Dune 2 (обаче като се има предвид че всичката налична информация за тоя танк си е ей тая картинка
сами си правете изводите :)
въпроса с веригите изглежда нерешим, гледах всички танкове в играта и те самите не оставят точни следи, но ще мисля още |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:55 am Заглавие: |
|
|
Супер е станало :)
С хрома по оръдието малко си прекалил като че ли (спрямо другите танкове в играта, доколкото успявам да видя на шота), седи различно леко като материал.
Таванът отгоре (или както се казва там) малко ме озадачава също, плосък ли трябва да е, или издут, като купол?
Отзад жълтото на "резервоара" е прекалено ярко, може да го замърсиш малко... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larky

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 4:05 pm Заглавие: bah maamu mnogo qko |
|
|
Az malko lai4eski vaprosi she zadam ako iskate ne mi otgovarqite
Tva neshto kakvo se pravi da go postavish vav igra exportva li se kak !?voobshte ne mi e qsno i tva v momenta rendering ot igrata li e ili ot 3d modeliera i moga li primerno da otvorq model ot standartna igra s MAX |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 12:54 am Заглавие: |
|
|
тва е както изглежда в играта, има си разни tools за експорт/импорт
а най-сетне намерих проблема с веригите :)))
напрайх и един Смерч, ама понеже е конверсия на съществуващ Скъд, няма да го поствам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 12:14 pm Заглавие: |
|
|
eee tova e jestoko. super e man. Lele mno me radva ( e sa da ne spomenavam 4e sum fen na poredicite na westwood ) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2003 9:05 am Заглавие: |
|
|
да не си помислите че така ще оставя нещата ;)
понеже не ми харесва китайския Overlord как изглежда, си направих собствен - по мотиви от класическия Mammoth ;)
още има работа по текстурирането, на места ползвам от стария танк докато си нарисувам мои. Примерно оръдията изглеждат грозно в този си вид :-/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 11:21 am Заглавие: |
|
|
a de e fil4eto deto mi obe6ta ??? Hmm nesi mi obe6taval, whatever da vida tova beb4e v deistvie. Lele predstaviam si kak puka po vrazite a na fona se 4uva kitaiska narodna muzika ^__^ Mao Mao Mao
lele otivam si pusna C&C Generals _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 7:21 pm Заглавие: |
|
|
какво филмче???
а явно сървъра ми се върна...
сега се чудя какво да правя с тоя танк понеже си взех Zero Hour и там има доста новинки та точно сега не се връзва, явно ще трябва да го преработвам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|