Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2003 8:08 pm Заглавие: Edin star vlak... Zapochvayte ! |
|
|
Stiga sam komentiral, neka malko men da me pouhapete..
Eto edno staro moe neshto, koeto po tehnicheski prichini ne uspia da uchastva v nadprevarata na 3dluvr - The Iron Horse
p.s.
chroma oshte kato rabotihme zaedno mi se skara che relsite mi visiat vav vazduha, prav si Chrome ti maniak na environmenti , takyv ! :)))
Neka razbivaneto zapocne SEGA !!![/url]http://www.sokerov.com/simeon/high/train.jpg[/b] _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2003 8:44 pm Заглавие: |
|
|
samo nabyrzo....
gotin e....samo sloji povechko da se tale-va zemqta ti ........ _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2003 11:59 pm Заглавие: |
|
|
ами след като се налага да се търсят недостатъци... :)
мен ми прави впечатление стълбата, сякаш има нещо там което не стои както трябва. също така DOF-a, в шопа ли е правен или е natural? и не оставам наясно дали има стъкла по кабината.
но може и да бъркам за тия работи, не съм специалист.
инак си е екстра локомотива |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 12:19 am Заглавие: |
|
|
Fen, spored men si e dosta detailen modela i si e ok. Ne che moeto mnenie e profesionalno razbirase, no naistina mi izglejda dobre napraveno _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 6:49 am Заглавие: |
|
|
Abe da si kaja DOF-a si mente , ako vi pravi vchepatlenie sky-a ne se zasiqga ot Dof - koeto si e malko tapo ma ne sedi losho.Rendval sam z-buffer b/w picture i posle vav Fusiona malko Dof-ec.A inache Skynet, prav si sega kato go gledam ima neshto gnilo v remarketo... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 12:34 pm Заглавие: |
|
|
sq i az da kaja..
map-a na relsite - zle, osven tova naistina sa vyv vyzduha... dyskite sa mn dyrveni, trqa da sa po-obezcveteni ili mrysni, suma vreme sa stoqli na synce i prah... otprede buferite i te mn novi, malko trqbva da sa poobeleni i dvata sa s ednakyv map - gadno... osven tova tiq ryjdqsali dupki na komina (ili kvoto e tam) ne sa ubeditelni, shtoto sa samo te..sloji oshte edna dve po-malki.. a i naistina sha e hubavo da ima i stykla, i to zaprasheni i iz4isteni v sredata... sha vkarat realizym:)
osven tova mi se struva 4e e hubavo tam kydeto ima triene da e razli4na texturata ot drugite mesta, a i trqa malko gres nasam natam, ili nqkvo maslo de...i mi se struva 4e kato cqlo gamata ti e sqkash tova si4koto e patinirana med a ne jelqzo.. a shtqh da zabraq - verigata otpred mi stoi bez gravitaciq, malko e zalitnala, pone ot toq ygyl:)
sq pisha gi tiq raboti, shtot ima visoko nivo na detailnost i mu e vreme da se misli i za logikata sqkash.. ina4e si s super vlak4eto, ama tva si go znaesh ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
а какво се е слъчило с колелата от обратната (на картинката) стрна на машината?? аз лично виждам 2 от 5 ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Да наистина колелата от далечната страна не се виждат ...нито на локомотива нито на вагона...
третото колело на локомотива стои некакси по-различно от другите...като че ли е извън релсата... _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 3:38 pm Заглавие: |
|
|
ам буферите отпред и под комина онова черното
що кат е стар локомотив - те са толкова рефлективни? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 4:20 pm Заглавие: |
|
|
qc написа: | Да наистина колелата от далечната страна не се виждат ...нито на локомотива нито на вагона...
третото колело на локомотива стои некакси по-различно от другите...като че ли е извън релсата... |
Mi to tam nema kolela,bre :) Aide Bio,priznai si- kude skri kolelata :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 4:24 pm Заглавие: |
|
|
A shto maykata na jeleznicharia se kazva Grethen pri polojenie che toy e rusnak ? .. Ili shto v STARWARS korabite sa ozvucheni pri polojenie 4e v kosmosa nema zvuci ?
pichove tuka sam tarsil estetika po moy si kriterii ne logoca, vij komentari kato :
- verigata otpred mi stoi bez gravitaciq, malko e zalitnala, pone ot toq ygyl:)
.. a i naistina sha e hubavo da ima i stykla, i to zaprasheni i iz4isteni v sredata... sha vkarat realizym:)
buferite i dvata sa s ednakyv map - gadno... osven tova tiq ryjdqsali dupki na komina (ili kvoto e tam) ne sa ubeditelni
ili pyk :
ами след като се налага да се търсят недостатъци... :)
мен ми прави впечатление стълбата, сякаш има нещо там което не стои както трябва. също така DOF-a, в шопа ли е правен или е natural? и не оставам наясно дали има стъкла по кабината.
Bassi i tva det sam zabravil kolelata...
E tva e komentar za men , 10x Keka, Skynet, Toshiro i drugite ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Moqta kritika se otnasq nai-ve4e kym texturite po vlak4eto. Ima dosta cvqt, dosta mrysotiq. Mislq 4e dosta dobre si se spravil. Modelinga sy6to e dobyr. Ako se vslu6a6 v kritikite po-gore 6te stane perfekten.A te naistina pomagat.Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2003 7:52 pm Заглавие: |
|
|
mda ako texturite bqha malko po hi-res shteshe da e po dobre. _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 10:30 am Заглавие: |
|
|
Nebeto ti ne paswa na oswetlenieto na scenata, mislia che kato cialo triabwa da e po-tymno pri takiwa oblaci.Inache za men teksturite sa o.k. _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 11:50 am Заглавие: |
|
|
... немаш ли нещо по ново та слагаш работи от преди 4 години бе!!!..... ех симбиооооо ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Zdrasti Bio,
Aide malko zabelezhki i ot mene.
Golemiya problem na tozi model sa texturite. Geometriyata si e OK.
Problemite sa slednite:
Kogato prawish ochukan, ruzhdyasal model tryabwa hubawo da obmislish otkade idwat ochukanite mesta, i zashto ima ruzhda. Po printsip, ochukanite mesta i ruzhdata ne se poyawyawat ot samosebesi po raznite metalni chasti. Obiknoweno, ruzhda nai-napred izbiwa okolo nitowete, zashtoto wutreshnata chast na dupkata za nita, kakto i tyaloto na samiya nit ne sa pokriti sus primer (Minium) i zatowa ruzhdata gi udrya samo sled nyakolko godini. Kato rezultat, ot nitowete nadolu potichat edni rzuhdiwi wadichki, koito sa mnogo spetsifichni i harakterni za wsichki metalni konstruktsii, koito polzwat nitowe.
Sled towa. Zamisli se, zashto ruzhdyaswat otdelni chasti na parnite lokomotiwi? Shtoto wuw boilerite im sipwat woda. Chesto taya woda sudurzha dosta sol, za da ne zamruzwa prez zimata. Wseki put, kogato pulnyat boilera na lokomotiwa sus woda, ot rukawa na tsisternata po korpusa na boilera poticha woda, koyato sled nyakolko godinki ostawya shiroki ruzhdiwi sledi po korpusa.
Wednuzh kato trugne da pada boyata na mesta, weche se pochwa edno po-seriozno lyushtene, koeto kato tsyalo sledwa posokata otgore nadolu. Wuw momenta, ruzhdiwite petna sa mnogo random, ne sledwat nikakuw logicheski printsip, i stoyat izkustweno (osobeno tezi sus Rust metal default map-a). Na nyakoi mesta imash sledi ot struikite woda nadolu, no tryabwa mnogo da gi podchertaesh.
Rubowete sa ti chisti (wunshnite tryabwa da sa se "protrili" i izbeleli, wutreshnite tryabwa da sa potumneli ot mursotiya). Naprawi boyata kak se lyushti (obiknoweno kombinatsiya ot Bump i Specularity wurshi rabota zaedno sus dobra textura). Tryabwa da si lichat yasno trite sloya -- boya, Minium, i Metal. Kato tsyalo, na dwe mesta na komina otpred (w osnowata i na razshirenieto na wurha) stoi dobre, no e mnogo izolirano.
Bumperite stoyat mnogo neestestweni s tiya tzwetowe i bez nikakwa ruzhda, etc.
Terena si znaesh. Barem edin Bump da mu beshe slozhil :-))))
Abe, inache, stoi dobre. Sorry za dulgiya post :-))))
Priyaten den,
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2003 7:18 pm Заглавие: |
|
|
Opa, i az da kaja neshto. Dano ne se povtoria s niakogo. Vlaka e mnogo gotin. I malko kritika:
Moje tva da e bila celta, -vlaka ima nerealistichen vid. Mnogo napomnia na 3D geimovete, po cvetovia i texturnia izbor. V proporciite ima sashto nerealisticni neshta- vlaka ne vnushava tejest(primerno kolelata mu izglejdat tesni za mnogotonen vlak). I na fona na sastariavashtite i mnogo hubavi texturi, geometriata e dosta pravilna, bi moglo da se porazrushi malko i tia. No ako tva e celta, znachi prosto sam go zabeliazal.
Koi sam az che da kritikuvam tolkoz mnogo.. ma karai. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larky

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 2:05 pm Заглавие: trena e super |
|
|
Bah maamu SUPER EBATI QKOTO MNOOOME KEFI PЪRFEKT DRUGO NEMOGA DA KAJA
P.S Shto ne gi kooperirate s Alex i da gi napravite na gara mnogo kolovozi i kak se razminavat :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Shtoto behme konkurencia, zatva :))))))))))))))))))))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Spoko maceman, mnoo se otvori otkak stana shefche heheee
stegni se malko
taa kartinka ne e za horata det sa ia vijdali a za drugite
pravena e zimata na 2002 ( 2001 ???) be tam niakade _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|