Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2003 9:52 pm Заглавие: Center of Women's Studies and Policies (WIP) |
|
|
Web Sait za organizaciq za razvitie pravata na jenite.
bqha mnogo qsni v jelanieto si da bude vuzmojno naj-sempul i lesen za navigaciq.
tova sa 2 varianta
purviq e po-spolchliv,
vtoriq e prosto experiment.
1) http://www.cwsp.bg/images/d1/design1.htm
2) http://www.cwsp.bg/images/d2/design2.htm
logoto im si e takova, s prelivki i sqnka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2003 11:10 am Заглавие: |
|
|
Абе вторият вариант доста повече ми харесва, ама пък шаренко ми се струва(News and events, Projects)...Мисля, че буквите в менюто трябва да са all caps. Header-a също празен ми се струва... _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2003 12:01 pm Заглавие: |
|
|
borkataboy написа: | Абе вторият вариант доста повече ми харесва, ама пък шаренко ми се струва(News and events, Projects)...Мисля, че буквите в менюто трябва да са all caps. Header-a също празен ми се струва... |
xexexe :) vsichki muje haresaha vtori variatn a vsichki jeni putvi :)))))))
prosto nqmam dumi :)
ot centura si haresaha 1 variant ........., NO :) iskat da razmenq mestata v saita ogledalno :) ot lqvo v dqsno i ot dqsno v lqvo
mali tia jeni :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CKY2K

|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2003 2:21 pm Заглавие: |
|
|
patriot написа: | xexexe :) vsichki muje haresaha vtori variatn a vsichki jeni putvi :))))))) |
Mi na mene puk purviqt po-mi dopada, vtoriqt neshto mnogo sharen mi se struva neznam... da ne mislq kato jena? ole pochnah da se pritesnqvam:(
a kato gi razmestish moje puk da stane dobre:)
predpolagam shte ima oshte info na sita che do dolniq krai malko prazno mi se struva (ama mai govorq gluposti dobre si e)
:) _________________ life's a bitch and then you die |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MAR MORTO

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 12:04 pm Заглавие: |
|
|
abe purviaaaa ... 6e napravja pica... ot nego...
vtoria variant oredeleno pove4e mi haresva... no trjabva da se poraboti o6ta malko v/u balansa cvetovete... da se prepletat po njakakyv na4in kato na babite roklite :)))) taka e got... no stoi malko na 4ujdi petna ... i maj sivoto gore e izli6no...
a tea tam javno sa njakvi depresirani jeni... ja gi stegni malko... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2003 1:28 pm Заглавие: |
|
|
mai naistina parvia e po dobar, ma az li4no ne sam fen na zaoblenite kartinki(moe mnenie), ai kato tsialo stoiat malko transparent na tselia design. A prenosa na teksta kak si go pravil????? Struva mi se, ako go ostavi6 neprenesen niama da e podravnen, no sas sigurnost niama da ima pravopisni gre6ki. ne misli6 li 4e "koit-o" ne se prenasia taka, a kursisti, kolkoto i vulgarno da zvu4i se prenasia "kur-sisti", ili v nai dobria slu4ai "kursis-ti".
Kakto i da e, tva e ot men, az 6e raztovaria s malko quake mreja(vse pak nedelia sutrin e)...ili sledobed... _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|