Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
goofik
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 11:46 am Заглавие: Amatiorski opiti za fotographia .... |
|
|
tui kato vi gledam che vsichki razbirate ot fotographia reshih da si postna poslednata karta tuk .... bez cenzura ... ima i snimki koito sa na niakakvi hora koito ne znam zashto sum snimal ... obshto vzeto imam jelanie da mi otcenite snimkite ot subiraneto na tanciori na narodni tanci na jultite paveta prez tzarskia dvorec v sofia.... snimani sa s Olimpus C-3030 Zoom bez svetkavica pez noshta .... dano pone edna vi haresa ....
url: http://stupurmusic.interbgc.com/cgi-bin/list.pl?dir=/Pictures
moje i site-to da mi otcenite btw :]]]
http://stupur.interbgc.com
p.s. odavna ne e update site-to .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roje

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:04 pm Заглавие: |
|
|
mi da go be6e pusnal v Predstavqne ... i malko razmera na snimkite poopravi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Ако намалиш снимките на 30% ще ги видя.
Сега първо трябва да чакам 3 минути да се зареди една, а после няма как да я гледам тая снимка, защото не се побира в екрана. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:40 pm Заглавие: |
|
|
ot tova koeto vidqh izvoda mi e 4e demonstrirash strahotno neuvagenie kym usera.. dobre 4e ne gledah mnogo 4e i drugi izvodi shtqh da si izvadq
1.'tui kato vi gledam che vsichki razbirate ot fotographia '..popravi me ako gresha no ironiq li useshtam?nikoj ne pretendira 4e sme razbira4i.vsi4ki sme lubiteli!
2.'bez cenzura' e da nie sme eksibizionisti i obi4ame golata istina...da taka e hehehe
3.'niakakvi hora koito ne znam zashto sum snimal '.. a nie ot kyde da znaem???ti oshte po vreme na snimaneto nqmash ideq ..ne znam kvo o4akvash.
4.'bez svetkavica pez noshta ' e bravo..ti si geroj!
5.kak moge da ka4ish snimki s takyv razmer? nqkoj hora sa na trafik..drugi na dialup..ili vse taq na kvo sme mogeshe pone da pologish trud da gi predstavish po-podobavashto
6.poglednah i li4niq ti site...osven 4e obogavash vyzmogno naj-nenugnite plugins na PS ami gi i prilagash po grub na4in.i shteshe da e hubavo tuk -tam da ima i po nqkoj buton 'back' ili 'close'..userfriendly e ne za drugo.
..brej mogela sym da broq do 6.. maj moga do pove4e.. no nqma smisyl shtom do 6 stignah... a beshe hubav den:) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:53 pm Заглавие: |
|
|
аз да те запитам
защо искаш да ги показваш тия снимки, че и да ти ги коментираме?
като искаш да ги гледаме и коментираме - в какъв вид ще ги представиш?
какво виждаш ти на тия снимки?
на 1-я въпрос нямам отговор, а ти?
на 2-я - замисли се, къде се намираш, пред какви хора ги представяш, в каква светлина представяш себе си
на 3-я - аз виждам непознати хора, нищо незначещи за мен, безинтересни гледки ала картичка, размазано, размазано, мъгливо, одимено, стенописи, дето в старите черно-бели учебници по история изглеждат по-добре, а от поста ти разбирам че даже и за теб тия неща нищо не означават
и последното нещо, което ме интерисува е къде си го снимал и с какво си го снимал след като резултат няма
ами да, мисля че всички сме големи разбирачи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Alt+F4 _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 1:13 pm Заглавие: |
|
|
LMNT
ovenka ili syvet e tva? _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 9:14 pm Заглавие: |
|
|
tazi we4er qwno sum zel da pisha nared
- spored men e suvet
otwarqt se edni takiwa ogromni prozorci che edistwenia nachin da se wurnesh na prednata e s alt+f4 _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 10:43 pm Заглавие: |
|
|
piks написа: | ...
ovenka ili syvet e tva? |
:o))))))) ta kakvo za dualkopitnata?
inache i az sam za Alt+F4
MRAZIM GO TOA SHIBAN FULL(fu..k) SCREEEN BE DEva! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goofik
|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2003 6:43 pm Заглавие: |
|
|
molia za izvinenie za goliamite snimki ... ne sum se zamislil che niakoi moje da e na dial-up ... a inache ili vsichki polzvate safari ili az burkam che internet explorera gi shrinkva ... po skoro iztriite temata ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2003 8:12 pm Заглавие: |
|
|
wika6 da kajem ne6ti4ko za sajta ti - samo, 4e na men mi se 4ini, 4e ima6 predwid da kajem ne6ti4ko za www.levitated.net - za nego az li4no predpo4itam da ne kazwa ni6ti4ko, 6ot ne sym dorasyl o6te ...
... btw dokat gleah sajta ti za moment izpadnah w tih, umopomra4aiu6t uplah, 4etejki twa - "This interface requires Flash 5.017 or greater" - za mig wsi4ko se srina, az se si misleh, 4e sym s plugin v. 7.ne6to si, ama qwno ne sym :) ...
... i nakraq, qwno se opomnih i s neveroqtna lowkost se spasih (Alt+F4) - twa da mi e za urok drug pyt pri pyrwiq fullscreen -> Alt+F4 _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|