Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:09 pm Заглавие: REVERSO |
|
|
REVERSO e nova organizacia imashta za cel organiziraneto na kursove za deca ot 1vi do 11ti klas
palnoto ime e
Uchilishte za Prikliuchenia Reverso
Adventure School Reverso
kursove sa razlichni spored vazrastta na decata i vav vseki ot tiah ima igri imaishti za cel spraviane i preodoliavane na prepiatstvia v planinata /prirodata/
REVERSO e ispanska duma koiato ima znachenieto na reverse na English, no edno ot znacheniata na ispanski e i da napravish krachka nazad pred prepiatstvie s koeto se zblaskvash za da napravish dve preodoliavaiki prepiatstvieto
edna nazad - dve napred
sashtia termin se izpolzva i v koraboplavaneto sas sashtia smisal
edna nazad - dve napred
eto i niakolko varianta
spriah se na stapka imenno poradi ideiata edna nazad - dve napred
oshte ne znam dali logoto triabva da e nasocheno kam hlapetata ili po skoro kam roditelite, koito shte si davat parite za obuchenieto na decata
drugoto koeto iskam da pitam e dali logoto da ima bulgarski variant ili da e samo na latinica
obshto vzeto finansiraneto i shte idva otvan i tazi organizacia shte kontaktuva mnogo s chujdenci
ta eto gi i variantite
mnenia i komentari sa dobre doshli |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Брей, спомен за designsteps... :)
Някак си изглежда, че ти е почти все едно какъв шрифт ще ползваш, което малко еретично в дизайн на лого, нали така? ;)
Със сигурност ако помислиш мъъъъничко повече, сам ще се откажеш от поне половината варианти и ще ти е много по-приятно, отколкото друг да ти каже :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Znachi na men ne mi haresva...
Mnenieto po vaprosite:
- Kam roditelite trianva da e nasocheno, shtoto te izbirat. I poradi taia prichina trianba da e malko po stegnato.
- Ideiata sa stapkite ne e losha, ama dai nekva unikalnost de, che sia sie 1 kam 1 designstep... i poveche vnimanie kam obiknovennia vazel molia.:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:19 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Брей, спомен за designsteps... :)
Някак си изглежда, че ти е почти все едно какъв шрифт ще ползваш, което малко еретично в дизайн на лого, нали така? ;)
Със сигурност ако помислиш мъъъъничко повече, сам ще се откажеш от поне половината варианти и ще ти е много по-приятно, отколкото друг да ти каже :) |
az veche sam se sprial na 01 i 02 :-)
no vse pak tova sa vsichkite koito sam napravil
prosto iskam mnenia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
kakvo e designstep |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Mi neshto kato Graphilla, ama po razlichno i ne prosashtestvuva mnogo vreme.
Logoto mu beha 2 stapki, ama sashtite kato tvoite. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:38 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Mi neshto kato Graphilla, ama po razlichno i ne prosashtestvuva mnogo vreme.
Logoto mu beha 2 stapki, ama sashtite kato tvoite. |
ne sam znael
te sa ot edin font
ne sam gi risuval az
moje bi zatui ima prilika |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 10:52 pm Заглавие: |
|
|
тая идея с крачетата - много готина :-)
ама шрифтовете са кофти.
във 2 вариант се получило интересно, но за жалост почти нечетимо... _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Крачета хубаво. Ама си ги нарисувай не такива готови некви. От шрифт или клипарт. И шрифтовете много хаотични... Пробвай не самия шрифт сам за себе си дали ти харесва, а с кой седи най-добре изписана конкретната дума. Пък после го пипни тук там. Поне разрядката оправи. То не стаа да го напишеш с клавиатурата и готоо :) _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 9:26 am Заглавие: |
|
|
::лого::тип:: написа: | Крачета хубаво. Ама си ги нарисувай не такива готови некви. От шрифт или клипарт. И шрифтовете много хаотични... Пробвай не самия шрифт сам за себе си дали ти харесва, а с кой седи най-добре изписана конкретната дума. Пък после го пипни тук там. Поне разрядката оправи. То не стаа да го напишеш с клавиатурата и готоо :) |
krachetata shte gi pipna ako vobshte se saglasiat s ideiata
kakto i fontovete
prav si za razriadkata
10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 11:03 am Заглавие: |
|
|
Според мен трябва да се спреш на вариант "стъпки+фонт в черно" или "без стъпки, само надпис с цветни букви". Иначе варианти 1 и 3 ми допадат:-) Успех! _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|