Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2013 12:36 am Заглавие: Photoshop CS4 или CS6? |
|
|
Чудя се дали да си ъпгрейдна Photoshop-a от CS4 на CS6. Дали новата версия ще е по-производителна и по-бърза? Сменям си поцесора на Intel i5, така че предполагам новата версия ще е по-оптимизирана за новото поколение 4 ядевни процесори. Photoshop-a главно ще го ползвам за рисуване - тоест главно brush tool-a ще ползвам. Ако няма да има съществена разлика по-добре изобщо да не се мъча с CS6 без това zoom-а е много дразнещ там.
За Corel Painter-a също се чудя, мисля че 11 е най-добрата версиа, 12 ми се срува много тромава и след известно ползване съвсем се скапва.
Ще съм ви благодарен, ако споделите вашите впечатления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2013 2:45 am Заглавие: |
|
|
Painter 12 тромава? Сериозно? В сравнение с 11 направо хвърчи, и има адски много подобрения.
Относно PS, ползвай който ти върши работа - CS2, CS5, все същото. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2013 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм на същото мнение като Кузмича...Няма почти никакво значение(стига да ти върши работа) аз още си бачкам с CS2 на личния компютър и не изпитвам никави нужди да го ъпдейтвам.Даже новите версии яко ме дразнят. _________________ kristianandreev@abv.bg
http://www.behance.net/kristianandreev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2013 6:51 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм на това мнение, но cs3 е по-добре от cs2 :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2013 11:21 pm Заглавие: |
|
|
ЦС3 е най-пъргавия до ден днешен :)
Лошото е, че в по-новите версии, добавят по 5 полезни благини... и кат си ги и ползва човек....
П.С. ЦС6 64bit, aко ползваш и Ила, също вече има 64 бит и скоростта му вече е една друга... При 6-цата съществено значение има видеото... Ако си земеш добро, доста разтоварва процесора и зум, кроп и т.н. се движат мазно мазно ;) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|