Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mdz
|
Пуснато на: Пон Мар 04, 2013 7:48 pm Заглавие: Търся си ментор - лого, бранд и шрифт дизайн |
|
|
Казвам се Мария и си търся ментор.
Работя в печатница и се занимавам с графичен дизайн, но в момента съм в майчинство. Надявам се, че някой ще приеме предизвикателството да ми бъде ментор, бих искала да се занимавам най-вече с шрифт дизайн.
Сигурна съм, че който се съгласи няма да съжалява. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 1:34 pm Заглавие: |
|
|
За да привлечеш внимание, когато имаш нужда от помощ трябва да предложиш адекватна сделка.
Примерно едно време, чираците са крали занаят, като са били експлоатирани от майсторите за най-гадната работа.
В случая по начина по който си построила мисълта си освен да дадеш воля на мъжкото въображение друго няма да постигнеш, като и към това имам забележка, къде са еротичните снимки:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Ами в тоя ред на мисли снимките са добре дошли |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Работим с нея, възприемчива е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Imaginarium написа: | Работим с нея, възприемчива е. |
 _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mdz
|
Пуснато на: Пет Мар 15, 2013 5:10 pm Заглавие: |
|
|
От черната работа не се плаша, няма как да се прескочи :). Относно снимките няма такива и няма да има, тъй като не ми е била това целта. За тая цел си има други сайтове. Нарочно си подредих така мисълта за да се види кой наистина би ми бил ментор, а не кой го прави заради облагите, дано ме разбра! Пък и така обхвата е по-голям един иска едно друг друго.
Imaginarium благодаря за коментара. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 22, 2013 7:52 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mdz
|
Пуснато на: Нед Мар 24, 2013 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Печелите :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Insurrector
|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 12:45 am Заглавие: |
|
|
Много интересни моменти има в тези творби.
Не обръщайте внимание на хейта в този форум. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 10:57 am Заглавие: |
|
|
Каза той и затвори вратата! _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 11:55 am Заглавие: |
|
|
Регистриран от една година, а тук и сега му беше първото мнение...сигурно Insurrector е бил много впечатлен.
или...... _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Моля ви, вижте там по дизайните на момичето кво що и не се поддавайте на провокации. То в "представяне" ги има всякакви, нали това му е идеята... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Insurrector
|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 4:42 pm Заглавие: |
|
|
А Вие не сте ли впечатлен, cutepoison?
Що се отнася до мненията, може би трябва да се позамислят всички дружно изобщо защо се пише рядко тук...
На мен лично работите в темата са ми симпатични и смятам, че авторката им заслужава далеч по-добро отношение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mdz
|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 12:08 am Заглавие: |
|
|
Хей благодаря на всички за вниманието, знам че има още много да работя. Би било хубаво ако ме критикувахте по конкретно, но и това го разбрах. Само наистина съжалявам, че тая тема се превърна в спор съвсем различен от същността и.
Insurrector радвам се че виждаш нещо хубаво в работите ми и благодаря, че се застъпваш за мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 11:25 am Заглавие: |
|
|
Без да целя да подклаждам огън или да ти развалям темата, но погледни се пак какво пише в "СЪОБЩЕНИЕ: Информация за новите юзъри! Важно!" и може да си отговориш защо се развива темата в такава насока. :)
Аз без да съм компетенция по лого и бранд ще споделя лично мнение - за мен нещата са чисти, но с малко наивни форми, като например листата в първото. Може би повече идея зад логата и по-малко графичен трийтмънт. Но пак, това е по-скоро любителско мнение, дано хорат от лого секцията се изкажат
Успехи _________________ WooGuru.net - unlimited WooCommerce support |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 11:42 am Заглавие: |
|
|
Мария, в интернет няма да намериш човек, който да те научи кое как се прави. И да ти посочи някой грешките, на този етап няма да има голяма полза. Тая схема с ментора не работи онлайн - прекалено голям разход на енергия и време и от двете страни, с минимални резултати.
Иди разрови лого форума, намери дизайнери, чиято работа ти допада и питай за стажантска позиция там. И най-важното - работата е това което ще те изгради като дизайнер, като няма такава от клиенти - измисляй си проекти за такива клиенти, за каквито искаш да работиш. _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mdz
|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Надявах се, че може да пусна такава тема, тъй като има доста теми, които не са свързани с "Представяне", но сгреших. Ако наистина толкова дразни темата моля модераторите да я изтрият.
Благодаря, че си казахте мнението, аз обичам критиката. За съжаление съм заобиколена с хора които не разбират много от това и няма как да ме критикуват, което не ми помага.
А относно стажа, това е идеалния вариант, но както написах още в началото аз съм в майчинство. Както и да е ще продължавам да уча :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|