Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 12:45 pm Заглавие: iveco |
|
|
tuk neshto ot poslednite dni
 _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Ne e zle, ne e zle.... ima li neshto spusnato akto corporate design ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 12:55 pm Заглавие: |
|
|
formata koiato maskira kamionite i se povtaria otdolu sum vzaimstval ot materiali na iveco - tova vsushost e formata na reshetkata na kamiona.
zasega niamam corporate ID, taka che ne znam dali e zadulzhitelna. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 1:01 pm Заглавие: |
|
|
...и от мене "добре";-))
Само няколко дребни забележки, много дребни
не ми харесва как стоят надписите във синьото "пламъче"
надписите започват много в началото, а "space" излиза от другия край - поне визуално
И ми е малко дебел сивия надпис
Но като цялостна визия ми харесва _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 1:07 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | не ми харесва как стоят надписите във синьото "пламъче"
надписите започват много в началото, а "space" излиза от другия край - поне визуално |
ne sum gi pravil idvat si gotovi _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 2:38 pm Заглавие: |
|
|
.... не ми харесва подложката на всеки от камионите - разбива се пространството и седи като пречупено през призма..... според мен background-а трябва да е общ за всички камиони- сив прелят към черно - сенките ще минат в една плоскост и няма да дразни _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... не ми харесва подложката на всеки от камионите - разбива се пространството и седи като пречупено през призма..... според мен background-а трябва да е общ за всички камиони- сив прелят към черно - сенките ще минат в една плоскост и няма да дразни |
viarno, no sa sglabiani ot tri razliczni snimki vsiaka sus senkite i fona (i perspektivata e razlichna) i ako gi biah izravnil gumite niamshe da mi doidat na edno nivo. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
dorisuvai ia taia sianka deee... parv se m-man.. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 4:34 pm Заглавие: |
|
|
mai purvia mi post taka i ne se upl. ma pak she go napisha...
napulno podkrepiam maceman za shadowa... btw tia logos nad kamionite s listencata za koito govori i valbo... hich ne mi se vurzvat..prilichat kato za seria sapuni... tree se promeni neshto tam tfa ne sa wash konsumativi..znam che te ti gi davat na gotovo ma.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 4:59 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | mai purvia mi post taka i ne se upl. ma pak she go napisha... |
некой те е модерирал ;-)))
мен пък не ме кефи тази тънката черна линия отдолу |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 5:13 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: |
napulno podkrepiam maceman za shadowa... btw tia logos nad kamionite s listencata za koito govori i valbo... hich ne mi se vurzvat..prilichat kato za seria sapuni... tree se promeni neshto tam tfa ne sa wash konsumativi..znam che te ti gi davat na gotovo ma.... |
logota nad kamionite sa si takiva - logota. ne smiatam che triabva se pipat. shtom iveco si gi haresvat takiva, takiva ostavat.
za shadow-a sum suglasen, no ot druga strana tova sa si tri razlicni modela, tui che taka izglezhdat i razgraniceni.
kakto i da e tova veche se pechta. blagodaria za mneniata _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
moderiral ? :)
taia linia ne e li siva? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 5:20 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | moderiral ? :)
taia linia ne e li siva? |
aha
koi ne mu e calibriran monitora, a:) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Mдааа, още пред да прочета постовете ми направи впечатление клоу-а на камоните. Сега не изглеждат като три спрени камона един до друг, а като три резнати отделни камоина. Резнати ама един вид дразнещо окото по-скоро, отколкото да се използва като ефект на разграничаване на моделите. Според мене трябвяше да свържеш сенките на камоните една с друга и щеше да е по-гот. Но и така си е хубавко.
с това трябваше да започна но... Добра работа !!!
По добре късно отколкото никога! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
koceto написа: | ...... на камоните. ..... три спрени камона ......камоина. ......сенките на камоните ......! |
коцееее....... за домашно - 100 пъти КАМИОН да напишеш по еднакъв начин :)))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|